Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Ako vylepšiť pracovné prostredie u vás doma

Stôl je základ

Žiadne pracovné miesto sa nezaobíde bez kvalitného stola. Kolekcia drevených stolov Pyramid od HAY ponúka niekoľko dĺžok aj odtieňových prevedení, ktoré vďaka ich subtílnemu dizajnu pôsobia vzdušne a nenáročne.

Pracovný kút
Zdroj foto: DesignVille.sk

Ako stvorené na vytvorenie štýlovej domácej kancelárie sú aj stoly Copenhague, ktoré sa podobne ako predošle zmienená kolekcia pýšia rovnakým spektrom možností. A pridávajú niekoľko farebných prevedení dosky stola navyše.

Kvalitná kancelárska stolička je must have

Ak ste si nezisťovali, koľko hodín denne zhruba priemerne človek presedí, radšej to ani nerobte. Verte, že investícia do kvalitnej ergonomickej stoličky sa vám v priebehu rokov vráti hneď niekoľkokrát. Pokiaľ máte navyše vysoké nároky aj na jej vzhľad, výber bude o niečo zložitejší. Napríklad kolekcia AAC od HAY ponúka nepreberné množstvo farebných aj materiálových variantov doplnených o výber podnožia na kolieskach alebo bez, podľa preferencií vašich i potrieb interiéru.

Pracovný stôl
Zdroj foto: DesignVille.sk

Voliť sa dá tiež medzi polstrovaným či škrupinovým variantom sedáku s podrúčkami alebo bez, na ktorý sa dá prípadne kúpiť aj kolekcii odpovedajúce podsedáky.

Dostatok svetla pre prácu bez ohľadu na dennú dobu

Ďalším štýlovým kúskom, bez ktorého sa vaša pracovňa určite nezaobíde, je kvalitný a nastaviteľný zdroj svetla. Každá kvalitná pracovná lampa by sa mala dať jednak nasmerovať presne tam, kam potrebujeme práve posvietiť, ďalej by mala disponovať nastaviteľnosťou intenzitou svietenia.

Pracovný stôl
Zdroj foto: DesignVille.sk

Najmä milovníkov technicky chytrých riešení poteší napríklad kolekcia lámp Fifty-Fifty. Systém protiváh zaisťuje vyváženie oboch častí lampy, nechýba ani dotyková plocha na stmievanie svetla a dve farebné prevedenia.

Lampy Fifty Fifty
Zdroj foto: DesignVille.sk
Všetko prehľadne na svojom mieste

Akonáhle ste vyriešili základné stavebné kamene celého pracovného miesta, otvára sa priestor na doladenie doplnkov. Keďže prácou trávime podstatnú časť dňa, je dôležité, aby sme sa v danom prostredí cítili čo najlepšie. Pomôcť tomu môže pekné usporiadanie aj štýloví pomocníci, ktorí zaistia poriadok na stole.

Pracovný stôl
Zdroj foto: DesignVille.sk

Značka HAY má vo svojom portfóliu hneď niekoľko organizérov a šikovných riešení, ktoré nabrali na obľube jednak vďaka praktickosti a tiež precíznemu designu. Zástupcom môže byť napríklad organizér Tool Box, ktorý sa predáva v niekoľkých farbách a je vtipnou dizajnovou analógiou ku klasickému boxu na náradie.

Tool Box dusty green
Zdroj foto: DesignVille.sk

Veľmi obľúbenými prvkami, ktoré vďaka šťavnatým farbám presvietia každý priestor, sú tiež boxy Color Crate. Okrem širokej škály farieb sú k dostaniu aj v niekoľkých veľkostných prevedeniach, ktoré v prípade viacerých kusov pekne nasadajú na seba.

Polička
Zdroj foto: DesignVille.sk

Ani na také detaily ako je odpadkový kôš značka HAY nezabudla. Dizajnu sa totiž medze nekladú, najmä, ak sa vaše pracovné miesto nachádza na viditeľnom mieste, oceníte kvalitný dizajn v každom prvku. Kolekcia s príhodným názvom Shade sa vďaka tvaru pohráva s farebnými odtieňmi pastelových farieb, v ktorých koše je možné zakúpiť. A navyše sa pekne kombinujú s ostatnými kúskami značky.

Odpadkový kôš
Zdroj foto: DesignVille.sk

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 7x
  • 1x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie