Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Zaplatí poisťovňa škody na dome alebo byte po silnej búrke a víchrici?

Prírodné živly zanechávajú škody na domoch a bytoch pomerne často. Na Slovensku nás vedia poriadne potrápiť hlavne víchrice a silné vetry spojené s dažďom alebo krupobitím. V mnohých prípadoch spôsobia na nehnuteľnom majetku poškodenia za stovky, v krajných prípadoch až tisícky eur. Ak však máte uzatvorené kvalitné poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, takéto nepríjemné udalosti vás nemusia stáť ani cent.

Pred veľkými aj malými škodami vás ochráni správne poistenie majetku

Živelné udalosti môžu na vašom majetku zanechať celý rad škôd. Veľmi časté sú poškodenia strechy, zatečené steny, rozbité okná alebo vyvalený plot. Dajte si pozor aj na to, že silné búrky s bleskami sú nebezpečné aj pre vaše domáce spotrebiče, ktoré sa môžu pri údere blesku tiež poškodiť alebo začať horieť. Akékoľvek nepriaznivé počasie môže na vašom dome či byte zanechať malé či veľké poškodenia. Bez ohľadu na to, o aké veľké škody ide, vždy budú znamenať neželané výdavky. Tomu sa môžete ľahko vyhnúť tak, že si uzatvoríte komplexné poistenie majetku, ktoré v sebe zahŕňa dva typy poistenia. Prvým je poistenie nehnuteľnosti, ktoré kryje škody na budove, teda priamo na dome, byte alebo napríklad aj garáži. V prípade poškodenia vybavenia vášho domova sa môžete spoľahnúť na poistenie domácnosti. Takto bude vaše bývanie spoľahlivo chránené zvonku aj zvnútra a v prípade škody vzniknuté výdavky zaplatí vaša poisťovňa.

Kde nájdete najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti a domácnosti?

Na slovenskom trhu je viacero poisťovní, ktoré ponúkajú poistenie bytu, domu a domácnosti. Na to, aby ste našli tú najlepšiu ponuku nemusíte chodiť do pobočiek poisťovní ani si dopodrobna prezerať ich webové stránky. Stačí využiť kalkulačku poistenia nehnuteľnosti a domácnosti, ktorá vám po zadaní potrebných údajov porovná všetky dostupné ponuky. Na vygenerovanom prehľade nájdete aj všetky dôležité informácie o každej ponuke a, keď si jednu z nich vyberiete, poistku si môžete uzatvoriť kompletne online a tiež aj uhradiť poistné. Poistná zmluva a všetky ostatné dokumenty vám budú doručené na váš e-mail. Vášmu bývaniu týmto spôsobom zabezpečíte kvalitnú poistnú ochranu za najlepšiu cenu.

Beevam

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie