Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

6 tipov na vianočné darčeky, ktoré potešia vašu mamu

Nákupy vianočných darčekov patria určite medzi príjemné činnosti. Už pri výbere darčeka si totiž predstavujeme úsmev a radosť osoby, ktorá si darček nájde pod stromčekom. Vianoce sú každý rok a niektorí tak strácajú inšpiráciu, čo kúpiť svojim najbližším. Výber vianočného darčeka môže byť o to náročnejší, keď milovaná osoba hovorí známu vetu: „Ja nič nepotrebujem.“

Na vianočnom darčeku pre mamu si mnohí z nás dávajú obzvlášť záležať. Predsa, je to mama. Keď sa zamyslíte nad obľúbenými aktivitami vašej mamy, výber darčekov pre mamičku bude oveľa jednoduchší. Aké aktivity by vaša mamička mohla obľubovať?

1. Vychýrená cukrárka, ktorá miluje pečenie

Mnohé mamičky radi trávia svoj voľný čas pečením rôznych dobrôt. Ak to tak je aj v prípade vašej mamičky, ponúkame vám niekoľko tipov na darčeky, ktoré by ju mohli potešiť:

  • netradičná forma na pečenie

Patria bábovky medzi vaše obľúbené koláče? Kúpte mamičke netradičnú formu na bábovku. Nielen, že samotná forma vyzerá ohromujúco, zároveň aj hotová bábovka nadobudne úplne nové čaro.

  • kvalitnejšia zástera

Látkové lacné zástery treba pravidelne vymieňať, pretože častokrát síce ochránia oblečenie, ale samotná zástera ostane poškodená. Ak vaša mama využíva kuchynskú zásteru a vidíte, že tá jej už prežila niekoľko pečení, môžete jej zaobstarať novú kvalitnejšiu zásteru s pekným motívom, ktorá vydrží dlhšie.

  • nový kuchynský robot

Klasické kuchynské roboty ako mixér či šľahač už vaša mama pravdepodobne má. Preto môžete vybrať niečo netradičnejšie a predsa veľmi užitočné. Príkladom môžu byť strúhadlá, odšťavovače alebo elektrický lis na citrusy.

2. Miluje interiérový dizajn

Trávi vaša mama čas tým, že doma neustále niečo upravuje a stále dokupuje nové bytové doplnky, kým nie je úplne spokojná s výsledkom? Pomôcť jej môžete aj vy. Kúpte jej jeden zo zaujímavých bytových doplnkov, ktoré si bude môcť doma nadekorovať:

  • umelecká váza

Medzi klasické bytové doplnky patria kvety, či už živé alebo umelé. Na kvety sa hodí pekná a vkusná váza. Pri výbere si všímajte štýl, ktorý vaša mama preferuje. Ak preferuje škandinávsky štýl, úplne ju asi nepoteší váza vo vintage štýle.

  • voňavá sviečka

Medzi pomerne bežné vianočné darčeky pre ženy patria sviečky. Dajte si však pozor! Vyberajte také sviečky, ktoré sú kvalitné a skutočne dlho vydržia. Môžete sa inšpirovať vôňami, ktoré má vaša mama rada. Najlepšou voľbou sú tiež prírodné vône, ktoré neobsahujú škodlivé prídavné látky.

  • deka alebo prehoz na pohovku

Nová deka alebo prehoz sa hodia na každé kreslo, pohovku či posteľ. Takýmto darčekom rozhodne nič nepokazíte. Rovnako ako pri výbere vázy, aj pri deke či prehoze si dajte pozor na štýl, v ktorom sú ostatné bytové doplnky. Myslieť treba tiež aj na rozmery, aby ste kúpili niečo, čo bude do domácnosti skutočne pasovať.

Nenechajte si nákup darčekov na poslednú chvíľu! Nákup vianočných darčekov online vám ušetrí veľa času, pretože nemusíte nikde chodiť a darčeky vám prídu až domov.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie