Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Multifunkčná obývačka s praktickými prvkami: Ako ju zariadiť?

Moderné obývacie izby sú zamerané na vytvorenie priestoru, ktorý je funkčný a zároveň štýlový. Nielenže je táto miestnosť využívaná na oddych, ale často aj na vítanie hostí a dnes tiež ako home office. Zariaďte ju tak, aby vyhovovala všetkým požiadavkám a nárokom.

Miesto na sedenie je dominantou celej obývačky

Jedným z kľúčových prvkov každej obývačky je pohovka. Pri výbere dokonalej sedacej súpravy je potrebné zvážiť niekoľko vecí. V prvom rade musí byť pohodlná. Koniec koncov, je to miesto, kde budete tráviť veľa času oddychom a príjemným časom s rodinou a hosťami. Musí však byť aj štýlová a ladiť s celkovým dizajnom miestnosti.

Pokiaľ ide o pohovky, existuje veľa možností, od elegantných a moderných až po útulné a tradičné. Pracujte s priestorom, ktorý máte k dispozícii a využite ho tak, aby sa mohol každý člen rodiny pohodlne usadiť. Počas práce z domova sa tiež radi na chvíľu presuniete a urobíte si prestávku, tak nech to stojí za to.

Vystavte predmety na obdiv

Ďalším dôležitým prvkom v každej modernej obývacej izbe sú vitríny a dostatočný úložný priestor. Práve tu si môžete vystaviť svoje obľúbené dekoratívne predmety, ako sú vázy, knihy, fotografie a obrazy. Dobre umiestnená vitrína môže vašej obývačke dodať funkčnosť aj štýl, pričom tú s nepriehľadnými dvierkami môžete pokojne využiť na pracovné dokumenty.

K dispozícii je mnoho rôznych typov vitrín, od vitrín so sklenenou výplňou až po otvorené regály. Pri výbere vitríny zvážte veľkosť obývacej izby a predmety, ktoré chcete vystaviť na obdiv a odložiť.

Pokiaľ ide o súčasné obývačky, ide predovšetkým o vytvorenie multifunkčného priestoru, ktorý je pohodlný, praktický a štýlový zároveň. Či už dávate prednosť minimalistickému vzhľadu alebo prepracovanejšiemu dizajnu, k dispozícii je množstvo možností, ktoré vám pomôžu dosiahnuť požadovanú estetiku. Niekedy bude za to stáť osloviť aj interiérového dizajnéra, ak si so svojím priestorom neviete dať rady sami.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie