Dnes je 08.mája 2024, meniny má Ingrida

Vždy ste vítaní! Hotel Albrecht v Bratislave opäť otvorený

Historický boutique hotel Albrecht len na skok od Bratislavského hradu opäť víta návštevníkov.

Svoje brány otvoril po prestávke, počas ktorej zmenil majiteľa a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Poteší novým tímom v kuchyni, krásnymi zrekonštruovanými izbami a interiérom. A to všetko pod patronátom nového prevádzkovateľa spoločnosti Premium Star Hotels. Na čo sa možno tešiť?

Opäť sprístupnený všetkým

Historický hotel Albrecht patrí už niekoľko desaťročí k architektonickým skvostom Bratislavy. Z kedysi vychýrenej vinárne a výletnej reštaurácie v krásnom prostredí vinohradov a záhrad, sa dnes stal miestom s kvalitným ubytovaním v dvanástich jedinečných izbách a gastronómiou na vysokej úrovni. Na Mudroňovej ulici v Bratislave tak návštevníci nájdu oázu pokoja obklopenú zeleňou avšak s ľahkou dostupnosťou do historického centra.

Miesto, kde sa najete špičkovo

Pre všetkých tých, ktorí majú radi kvalitné jedlo z čerstvých surovín, prináša hotel Albrecht dobré správy. Šéfkuchár Rudolf Feješ so svojim kolektívom pre všetkých milovníkov špičkovej gastronómie pripravil menu, ktoré ulahodí každému gurmánovi. “Reštaurácia Albrecht má medzi reštauráciami v Bratislave dobrú povesť a my jej nechceme pri znovuotvorení ostať nič dlžní. Naše nové A la carte menu v sebe nesie odkaz rakúsko-uhorskej kuchyne v podobe tradičných jedál v modernejšom prevedení. Bude v ňom však cítiť aj trochu Talianska, pretože práve táto krajina ma v oblasti gastronómie veľa naučila,“ vysvetľuje šéfkuchár.

Miesto ako stvorené na stretnutia

Stretnutia v hoteli Albrecht budete vyhľadávať. Či už pôjde o formálne pracovné obedy alebo neformálne priateľské posedenie pri pohári vínka, či pri chutnej večeri. Ak hľadáte miesto pre svoju rodinnú udalosť alebo firemný event, tiež si prídete na svoje. Využite hotelovú reštauráciu spojenú so záhradnou terasou alebo privátny konferenčný salónik. Zamestnanci hotela vám radi vyjdú v ústrety.

Premiant do zbierky

Nový prevádzkovateľ hotela Albrecht spoločnosť Premium Star Hotels je známa svojim „nosom“ na zaujímavé hotely. Do jej zbierky patria také zaujímavé miesta ako hotel Salamandra v Štiavnických vrchoch, ForRest Glamping v Štiavnických vrchoch, hotel Sliezsky dom vo Vysokých Tatrách, hotel Trakošćan v Chorvátsku a rezort Zelena Punta rovnako v Chorvátsku. „Cieľom skupiny Premium Star Hotels je získavať do portfólia zaujímavé a lukratívne ubytovacie zariadenia. Som nesmierne hrdý, že práve Hotel Albrecht je od tejto jesene našou súčasťou. Vždy sme hľadali zaujímavý produkt v centre hlavného mesta, ktorý nám ponúkne možnosť naplno využiť synergie skupiny Across. Za kľúč nášho budúceho úspechu považujem zmenu konceptu z „luxusnej fine-dining reštaurácie“ na dostupnejšiu a prívetivejšiu gastronómiu – na miesto, kde ste vždy vítaní,“ dodáva na záver Jaroslav Kubaľa, CEO Premium Star Hotels.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie