Dnes je 28.apríla 2024, meniny má Jarmila

Vianoce sa blížia a tu je tip na darček. Pravá Bali masáž!

Obdobie predvianočných nákupov začína. Odvšadiaľ na nás vybiehajú akcie, tipy na darčeky a rôzne lákadlá, ako čo najrýchlejšie vyprázdniť peňaženku.

Ak aj vy rozmýšľate, ako potešiť svojho blízkeho, dopriať mu potešenie a oddych, máme pre vás tip – Bali masáž.

Bali môžete zažiť aj na Slovensku

Ak ste niekedy mali tú možnosť navštíviť indonézsku provinciu Bali, určite na tento zážitok nikdy nezabudnete. Podmanivá krása krajiny v kombinácii s vynikajúcim jedlom, usmiatymi ľuďmi a kultúrou, od ktorej sa máme čo učiť. Kúsok tejto krásnej krajiny môžete zažiť aj na Slovensku. A to rovno v srdci Slovenska, v meste Zvolen, kde v auguste otvorili „projekt“ Little Bali.

Pôžitok pre telo aj dušu

Little Bali vo Zvolene ponúka len to najlepšie z ostrova Bali – Bali Bistro, Bali masáže, Bali jógu a Bali art – umenie s nádychom exotiky. Jeden z týchto elementov – pravá balijská masáž – je práve to, čo Vám poskytne uvoľnenie pre telo aj pre dušu. Bali masáž je kombinácia jemných ťahov, stláčania akupresúrnych a reflexných bodov. Okrem toho vás bude zahaľovať vôňa olejčekov, ktoré u nás nezoženiete. Už pri vstupe si tiež môžete vybrať telový olej, ktorým vás bude masérka masírovať.

Znovuzrodenie na počkanie – Bali masáž

Aj masáž vo Zvolene môže byť ako masáž na Bali. Okrem toho, že sa zameriava na telo a jeho fyzické „napravenie“, nevynecháva ani energetický aspekt. Základ je totiž v zachovaní a dosiahnutí rovnováhy tela, mysle a ducha. A tak masérky, mimochodom tiež z Bali, pomocou tradičných techník dokážu spriechodniť energetické dráhy tela, zlepšiť tok energie a obnoviť celkovú rovnováhu. Pravá balijská masáž nie je len o uvoľnení tela, ale aj očistnom rituáli pre dušu. „Chceme, aby ste si z nej odniesli intenzívny zážitok, preto ju u nás v Little Bali sprevádza konkrétny postup,“ hovorí jedna z masérok, ktoré pochádzajú priamo z indonézskej provincie Bali. Na čo sa teda pripraviť, ak sa rozhodnete prísť do Zvolena na balijskú masáž?

Postup pri Bali masáži

•          Hneď pri príchode vyplníte na recepcii krátky dotazník. Jeho cieľom je zistiť, o aký typ a intenzitu masáže máte záujem. Spomenúť môžete aj konkrétne miesta na tele, na ktoré by ste sa chceli zamerať. Na konci dotazníka máte takisto možnosť vybrať si olej, pomocou ktorého vás bude masérka masírovať.

•          Recepčná vás následne odprevadí do masážnych miestností, kde sa vás už ujme masérka. Pred samotnou masážou máte možnosť osprchovať sa, potom sa zabalíte do pripravenej plachty a presuniete sa do kresla v masážnej miestnosti. Celý rituál totiž začína umývaním nôh.

•          Umývanie nôh v medenej nádobe s teplou vodou, lupeňmi kvetov a soľou je úvodom balijskej masáže. Tento krok vás má pripraviť na masáž, ktorá bude nasledovať. Už v tomto kroku sa preto treba pokúsiť čo najviac uvoľniť a naplno si vychutnávať pocit, že je o vás dobre postarané.

•          Po umývaní nôh sa presuniete na pripravené ležadlo, kde začne samotná masáž. Vtedy už netreba na nič a nikoho myslieť. Jednoducho sa nechajte unášať pokojom a harmóniou a naplno si vychutnajte pocit absolútneho uvoľnenia.

Bali masáž

Ideálny darček pre všetkých

Darčeková poukážka na Bali masáž je ideálnym darčekom pre všetkých. Či už ide o babku, otca, či priateľku, každý si nájde masáž, ktorá mu bude vyhovovať najviac. Ak chcete obdarovať partnera, ale zároveň potešiť aj seba, vsaďte na párovú masáž, pri ktorej vás budú súbežne masírovať dve masérky. Vyberte si zo širokej ponuky bali masáží.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie