Dnes je 02.mája 2024, meniny má Žigmund

  • Reality
  • 0
  • 05. decembra 2023, 13:47
  • 3 m, 9 s

Ak investovať do nehnuteľnosti – tak v Banskej Štiavnici: Kerling – pozrite si video!

Investícia do nehnuteľnosti vie byť dobrým riešením, kam vložiť voľné finančné prostriedky. Ak sa to skĺbi so zaujímavou ponukou v dobrej lokalite, máte vyhraté. Jednou z takýchto nehnuteľností je bytový komplex Kerling v srdci Banskej Štiavnice. Čo ponúka svojim budúcim majiteľom?

Ponuka, ktorá očarí

Bytový komplex Kerling sa nachádza len pár krokov od pamiatkovej zóny historického baníckeho mesta Banská Štiavnica na strednom Slovensku. Už samotná lokalita predurčuje charakter celého objektu. Kerling je historický skvost, ktorý so zachovaním tradičných čŕt, mení svoje vnútro na pohodlné a luxusné bývanie aj pre tú najnáročnejšiu klientelu. Obsahuje 31 bytových jednotiek od jednoizbového bytu, až po trojizbové byty.

Nechcete bývať? Investujte!

Či už hľadáte byt v Banskej Štiavnici na bývanie alebo „len“ na investovanie, Kerling je vhodnou voľbou. Bonusom pre investorov je možnosť správy bytu v rukách skúseného hráča v Horeca segmente. Spoločnosť Across Properties, ktorá stojí za týmto projektom, sľubuje garantovaný výnos 5% p.a. na 3 roky pri kúpe nehnuteľnosti. Na svoje si teda prídu nielen tí, ktorí hľadajú romantické bývanie v tomto krásnom meste, ale aj tí, ktorí chcú efektívne zhodnotiť svoje peniaze. 

Bytový komplex Kerling Banská Štiavnica

Len málo miest sa vyrovná kráse Štiavnice

Projekt Kerling je v procese výstavby. „Pri rekonštrukcii kladieme dôraz najmä na použitie kvalitných materiálov a moderné technológie, a to všetko pri rešpektovaní pamiatkovej zóny, ktorá je len na skok bytového komplexu. Charakteristické špicaté vikiere zostávajú zachované a do ich podoby sa prerábajú aj zvyšné oblé vikiere,“ hovorí Michal Cabadaj z Across Properties. V tesnej blízkosti nájdete všetky populárne lokality mesta, štýlové kaviarne a reštaurácie, fitnescentrum, či potraviny. Bytový komplex je zložený z dvoch budov a všetky byty budú zariadené v kvalitnom bytovom štandarde.

Protagonisti projektu Kerling

Za celým projektom nájdete silnú investičnú spoločnosť Across a jej divíziu Across Properties, ktorá má za sebou počas svojej 20 ročnej existencie veľa úspešným projektov. Tak si môžete byť istí, že vašim partnerom budú ľudia so skúsenosťami a pevným zázemím. Ak vás ponuka oslovila, vašim predajcom budú profesionáli z Urban&Partner, s.r.o. Táto spoločnosť je riadny člen Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska a svoj vznik datuje už do roku 1999.

Začnite písať svoj príbeh v Kerlingu. Ak chcete o pripravovanej ponuke vedieť viac, nechajte na seba kontakt na www.bytykerling.sk, kde sa dozviete aj o celej ponuke v Banskej Štiavnici.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 2x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie