Dnes je 22.oktobra 2024, meniny má Sergej

  • Sponzorovaný Reality
  • 0
  • 25. júla 2024, 17:58
  • 3 m, 9 s

Práce na novostavbe Kerling v Banskej Štiavnici pokračujú: pozrite si video!

Stavba bytového komplexu Kerling v Banskej Štiavnici rýchlo napreduje. Vízia sa stáva skutočnosťou, keď sa starý hotel mení na moderné bývanie priamo v srdci Banskej Štiavnice, s rešpektovaním historických prvkov a okolia.

Interiérové práce zahájené

V týchto dňoch sa začali práce na interiéri novostavby Kerling, kde sa realizujú maľby, pokládka dlažby a obkladov v kúpeľniach a na toaletách. Postupne začína aj pokládka podláh. „V projekte Kerling sme už dokončili omietky v obidvoch bytovkách. Momentálne maľujeme byty a onedlho sa sústredíme na dlažby a obklady v kúpeľniach, na toaletách a v spoločných priestoroch. Približne za mesiac plánujeme začať s pokládkou laminátových podláh a následne s montážou rekuperačných jednotiek,“ vysvetľuje Michal Cabadaj, projektový manažér projektu Kerling v Banskej Štiavnici.

Rešpekt k pamiatkovej zóne a historickému dedičstvu

Bytový projekt Kerling “stavia” na kvalitných materiáloch a moderných technológiách, pričom rešpektuje pamiatkovú zónu vedľa komplexu. Zachovanie historických prvkov je dôležité aj v interiéri: „Pôvodný výťah sme nahradili novým, ale zachovali sme mramorový obklad okolo dverí a točité schodisko. Čoskoro vymeníme zábradlie na schodisku, aby spĺňalo najnovšie bezpečnostné normy,“ dodáva Michal Cabadaj. Približne v septembri bude k dispozícii vzorový byt, kde si ľudia budú môcť pozrieť skutočné prevedenie budúcich objektov. Práve teraz prebieha výber zariaďovacích predmetov.

Exteriér nezaostáva

Pokroky sú viditeľné aj v exteriéri. Práce na parkovisku sú takmer dokončené, rovnako ako kanalizácia a odvodnenie: „Čo sa týka exteriéru budovy, sme pokročili aj tam. Dokončili sme prístavbu s fasádou a strechou z titanzinkového plechu. Celá budova je novozateplená,“ hovorí Michal Cabadaj na záver.

Jedinečná investičná príležitosť v srdci Slovenska

Makléri zaznamenávajú zvýšený dopyt a záujem o byty v komplexe Kerling, čo súvisí aj s väčšou návštevnosťou Banskej Štiavnice a aktuálnym stavom stavby. Ak vás tento komplex zaujal, dohodnite si stretnutie emailom na predaj@acrossproperties.sk alebo telefonicky na +421 911 111 464 a +421 903 283 222. Makléri spoločnosti Urban&Partner vás prevedú celým procesom obhliadky a kúpy. Byt v Kerlingu je nielen ideálnym miestom na život, ale aj investičnou príležitosťou. Spoločnosť Across Properties, ktorá stojí za týmto projektom, sľubuje novým majiteľom garantovaný výnos 5% p.a. na 3 roky a možnosť správy vášho majetku ako bonus. Ak hľadáte bývanie, ktoré spája moderný komfort s historickým šarmom, teraz je ten správny čas na investíciu do budúcnosti.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 2x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie