Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

5 dizajnových vychytávok, ktorými si skrášlite domov

  1. Premeňte starý rebrík na dokonalú poličku 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Slomique (@slomique),

Ak potrebujete dizajnovú skrinku na topánky, použite starý drevený rebrík. Nie je k tomu potrebné nič iné, ako prirobiť poličky na topánky z dosiek. Poličky potom môžete pokojne aj namaľovať, podľa toho, ako sa vám to doma hodí. Avšak aj prírodné drevo má svoje čaro. 

  1. Vešajte na laná 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa EHG Home Ltd / Home Staging (@ehghome),

Akokoľvek čudne to znie, je to výborná rada. Zaveste na lano napríklad zrkadlo, ideálne okrúhle a umiestnite ho do kúpeľne či spálne. A nemusíte ostať len pri zrkadlách. Odvážnejší môžu na laná zavesiť pokojne aj závesy. Tento trik dodá vašim oknám skutočne prírodný look. A pre dámy ešte jeden tip – ak sa vám laná zdajú príliš, využite mašle a závesy zaveste pomocou nich. Pôsobí to veľmi vkusne a hodí sa to napríklad aj do detskej izby. 

  1. Maľujte na boky

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jen Nielsen Furniture (@lindezafurniture),

Nemyslíme na tie vlastné, ale boky vašich šuplíkov, skriniek, komôd a dokonca aj boky dverí. Namaľujte ich tón v tóne s farbou predných dvierok alebo buďte kreatívny a pokojne namaľujte každý šuplík inou farbou – na bielom a inom jednofarebnom nábytku to zaručene upúta nejedno oko. Navyše, neverili by ste, ako biele dvere oživí náter na hrane, na ktorej sa zatvárajú. Ideálne vo farbe, ktorá kontrastuje s vašim interiérom. A máte ďalší unikátny kúsok. 

  1. Umiestnite zrkadlo za lampu

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa JP Glass (@jp_glass_kent),

Ak to urobíte, vaše izby budú vyzerať nielen opticky väčšie, ale aj svetlejšie. Svetlo z lampy sa odrazí od zrkadla a miestnosť sa doslova rozžiari. Toto je ideálne riešenie pre obývačky alebo spálne. Avšak tento trik je výborný aj do miestností, ktoré sú spravidla menšie, ako sú kúpeľne či predsiene. 

  1. Mince nielen v peňaženke

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ЭКСКЛЮЗИВНЫЕ МОНЕТЫ?VIP?ДИЗАЙН (@old_coins_design),

Kto by si pomyslel, že naše malé eurocenty môžu byť také užitočné? Naozaj sa vám zídu, pokiaľ s nimi neplníte iba prasiatko. Majú skvelé využitie aj u vás doma. Môžete si s nimi ozdobiť napríklad vázy, misky, ale aj kvety. Stačí na to veľa mincí a trochu lepidla. Ide o originálny spôsob, ako vdýchnúť starým veciam nový look.  

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Designs by Mitra (@designsbymitra),

Týchto pár trikov môže vyskúšať naozaj každý. Bude to zábavné a nepochybne zaujímavé. A možno niektorá z týchto vychytávok skrášli aj váš domov.  

Lucy

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 2x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie