Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Toto sú 4 dizajnérske aplikácie, ktoré musíte vyskúšať

Planner 5D

Je k dispozícii pre Windows, Android, iOS a Mac OS. Buď môžete navrhovať priamo na stránke, alebo si program stiahnete do počítača, tabletu či telefónu úplne zadarmo. Na začiatku je potrebné zaregistrovať sa na stránke a môžete začať tvoriť. Program prichádza s viac ako 4 000 druhmi nábytku, 2D, 3D a HD vizualizáciou, možnosťou použiť farby a textúry podľa vlastného výberu a ľahkým ovládaním. Svoje výtvory môžete ďalej zdieľať s priateľmi a inými používateľmi.

IKEA

Každý určite pozná sieť s nábytkom a doplnkami IKEA. A verní zákazníci určite vedia o možnosti, ktorú ich stránka ponúka. Viete si tam zadarmo navrhnúť miestnosť, a to priamo produktami, ktoré firma ponúka. Program vám vytvorí presný pôdorys, 2D a 3D zobrazenie a zoznam použitých produktov.

Ican

Aplikáciu si môžete zadarmo stiahnuť v App store alebo Google Play. Program prichádza s možnosťou navrhnúť pôdorys miestnosti so skutočnými mierami, prispôsobiť farbu stien a podlahy a alternatívou zariaďovať priestor s nábytkom od známych firiem ako je IKEA, OLY, Create & Barel a i. 

Sketchup 

Patrí k jedným z najvyužívanejších programov na 3D kresbu. V programe budete navrhovať takmer všetko sami, od povrchu pozemku, po možnosť „nakresliť“ si vlastný nábytok, alebo použiť ten z databázy. Na hlavnej stránke, si môžete zvoliť možnosť používania programu na súkromné projekty. Táto verzia je online a úplne zadarmo. Firma ponúka možnosť profesionálnej aplikácie, ktorú si sťahujete do zariadenia. Prichádza aj s ďalšími funkciami a možnosťami. Je spoplatnená, no môžete si ju vyskúšať na 30 dní zdarma. 

Využívate niektorý z týchto programov na navrhovanie vlastných priestorov? Napíšte nám váš názor do komentára, alebo napíšte dobrý tip na iný program, ktorý by mohol potešiť čitateľov.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 8x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie