Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Zariaďte si interiér podľa svojho znamenia – lI. časť

Váhy – elegancia a štýl

Vy Váhy ste ovplyvnené planétou lásky a krásy – Venušou, ktorá vás predurčuje k estetickému cíteniu a k láske k elegantným a štýlovým veciam. Vaša obývačka by mala byť priestranná, s veľkým jedálenským stolom a pohodlnou sedačkou. Vyberte k tomu ešte jeden unikátny umelecký kúsok, ktorý na seba upúta pozornosť. Farby, ktorými vám odporúčame sa obklopiť sú príjemné odtiene sivej, fialová, modrá s nádychom zafírovej a tiež ružová. Aj keď máte radi organizovanosť, často ste nerozhodní. A aby vás nič nevyviedlo z miery, odporúčame aj v domácnosti kombinovať minimalizmus s uhladenosťou a poriadkom vo všetkých vašich veciach. 

Bývanie podľa váh
Picture by DokaRyan on Pixabay

Škorpión – Tajomný a rafinovaný

Škorpión je asi jedno z najzáhadnejších a najintenzívnejších znamení zverokruhu. Ako Škorpión obľubujete tmavé farby, rafinovaný dizajn so štýlovými kúskami nábytku a minimalistické dekorácie, ktoré však majú hĺbku a význam. Ideálne farby pre vás sú čierna, okrová a karmínovo červená. Buďte však opatrní, aj príliš veľa tmavých farieb môže byť skôr na škodu  – odporúčame vyvážiť tmavé farby dostatkom prirodzeného svetla. Vaša spálňa by mala byť ako nebo, kde budete odpočívať v luxusnej posteli s hodvábnymi obliečkami. Ozdobte svoj nábytok jednoducho, sviečkami, živými kvetmi, hladkými vankúšmi alebo zamatovými závesmi, ktoré len podčiarknu vašu záhadnosť. A ako vodné znamenie, ste veľmi intuitívni, takže budete presne vedieť kam vhodne umiestniť dekorácie. 

Bývanie podľa škorpióna
Picture by qimono on Pixabay

Strelec – bohémsky a priestranný

Tí, ktorí ste narodení v znamení Strelca, ste často v pohybe a nie ste zrovna niekto, kto vysedáva doma a leňoší. Avšak váš domov si radi ozdobíte niečím, čo odráža vaše záujmy a vášeň pre spoznávanie všetkého nového. Ste nespútaná duša a optimistická osoba, ktorá miluje cestovanie a nové zážitky. Váš domov bude zrejme plný kníh, pamiatok z vašich ciest a nebude chýbať ani glóbus. Váš interiér bude priestranný a bohémsky, a uprednostňujete prírodné materiály a svetlé farby ako je oranžová, červená, fialová a sýtoružová. Obľubujete pobyt vonku, takže kúsok z prírody si prinesiete aj do interiéru – kvitnúce kvety, bylinky s typickou vôňou alebo aj interiérovú fontánu. Keďže však neradi investujte veľké peniaze do drahého nábytku, dobrou voľbou je drevený nábytok a veľký stôl do kuchyne – to bude vaša hlavná investícia. 

Bývanie podľa strelca
Picture by bedrck on Pixabay

Kozorožec – praktický a tradičný

Keď príde na výzdobu interiéru, ste vy Kozorožci, ochotní obetovať komfort pre praktickosť. Nezabúdajte však na to, že váš domov by mal byť miestom pre oddych a pokoj, a tak skúste interiér obohatiť aj o príjemné a pohodlné kúsky. Budete sa dobre cítiť v tradičnom interiéri s koženou sedačkou, starožitnými hodinami, krásnym dreveným nábytkom a tiež s vintage doplnkami, ktoré budú vo farbách zelenej, hnedej, sivej a námorníckej modrej. Samozrejme nezabudnite aj na kvety, aby to nepôsobilo príliš tmavo a neútulne. Ste človek, ktorý rád pracuje a máte radi nostalgiu i spomienky. Neváhajte preto váš domov skrášliť rodinnými fotografiami, obrázkami s priateľmi a prípadne aj nejakou vkusne zvolenou starožitnosťou.

Bývanie podľa kozorožca
Photo by Skitterphoto on Pixabay

Vodnár – excentrický rebel

Ak ste sa narodili pod znamením Vodnára, ste excentrická a rebelská duša, ktorá rada porušuje pravidlá a potrebuje slobodu. Tak vyjadrujete vašu unikátnu osobnosť. Ste kreatívni a milujete veci v modernom a futuristickom vzhľade. Páčia sa vám aj obrazy s grafikou, kovové sochy a moderné materiály ako je sklo a oceľ. Máte radi iskrivé farby ako je modrá, indigová, fialová, strieborná alebo lososová, preto ich pokojne zakomponujte aj do vášho interiéru. Máte vycibrený vkus pre futuristický interiérový dizajn, avšak nepohrdnete ani vintage kúskami, ktoré síce nemajú konkrétne využitie, ale vy sa z nich tešíte. 

bývanie podľa vodnára
Picture by Jeanvdmeulen on Pixabay

Ryby – elegantné a plážové

Vy Ryby, ste emotívne, jemné vodné znamenie s bohatou predstavivosťou a fantáziou. Milujete snívanie za bdela, a preto sa aj váš ideálny interiérový dizajn nesie v znamení elegancie a plážového looku. Najlepšou voľbou sú pre vás farby ako krémová, biela, a tiež pastelová modrá a zelená, čo predstavuje vaše prepojenie s oceánom. Vodu milujete, a preto si ju radi prinesiete aj domov, a to v podobe akvárií alebo interiérových fontán, čo má príjemný upokojujúci efekt. Spánok je pre vás skutočne dôležitý, a tak bude vaša posteľ luxusná, maximálne pohodlná pre kľud a relax, kde môžete dobiť baterky. Radi trávite čas aj vonku, a preto preferujte veľké otvorené priestory s prírodným svetlom. Typ bývania v štýle ,,beach house“ je pre vás ideálny. 

bývanie podľa ryby
Picture by DarthZuzanka on Pixabay

Veríme, že sme vás inšpirovali, a ak ste nerozhodní pri zariaďovaní interiéru, pomôžu vám hviezdy, pod ktorými ste sa narodili. Ak sa vám článok páčil, budeme radi za zdieľanie i komentovanie.                                                                     

Lucy 

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie