Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Objavte kúzlo vlastnoručne vyrobených vianočných lampášikov

Vianočné lampášiky sú v dnešnej dobe vďačnou kreatívnou výzdobou. Ich funkcia je zútulniť a jemne presvetliť miestnosť. Zároveň navodia dokonalú vianočnú náladu, pri ktorej nebudeme mať pocit, že sa potrebujeme niekam náhliť.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @zahradkarstvonavrsku,

Umiestnenie

Každá vaša návšteva podľahne kúzlu, ktoré táto dekorácia ponúka. Postačí vybrať vhodné tmavšie miesto. Umiestniť môžeme aj viac lampášikov vedľa seba. Krásne tak vyniknú a zaujmú pozornosť. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Päivi Rajala (@sweetnsalty1970),

Buďte kreatívny

Stromček už je preplnený a ozdôb je stále viac než na rozdávanie? Buďte tvorivý a jedinečný! Vyrobte si lampášik sami doma, čo oceníte nie len vy, ale zaručene dostanete pochvalu aj od vianočných návštevníkov, blízkych či rodiny. Stačí zvyšná vianočná guľa, hviezdička, cencúľ, snehuliačik, prípadne usušený plátok pomaranča alebo škorica. Jednoducho čokoľvek, čo by inak skončilo zabalené v krabici alebo by nenašlo žiadne využitie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Liberty Boutique ? (@liberty_boutique_),

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa I ❤ Christmas (@ilovechristmas_helene),

Čo nám bude svietiť?

Je len na vás, čo do lampášikov vložíte. Môžete použiť aromatickú sviečku, ktorá vám nielen osvetlí priestor, ale taktiež krásne rozvonia váš domov.  

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Butterfly Home (@ourbutterflyhome),

Doprajte si relax! Je to presne to, čo si chceme počas sviatkov radosti a pokoja dopriať. Nevyhovujú vám sviečky? Siahnuť môžete taktiež po LED drôtikoch, ktoré sú praktické a dajú sa využiť aj v budúcnosti pri iných dekoráciách. Drôtik sa dá vo vnútri lampášika jednoducho obtočiť okolo malého stromčeka, sobíka či snehuliaka… Prípadne ho môžete nechať visieť, nech vytvorí jasnú „oblohu plnú hviezd“….. Inšpirujte sa našim videom.

Kam by ste si vianočný lampášik umiestnili? Neváhajte a podeľte sa s nami o svoje diela! Zároveň nás zdieľajte, aby aj ostatní okolo vás, zažili kúzlo vianočných lampášikov.

Moni

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 8x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie