Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Ako si zariadiť predsieň? Privítajte návštevu štýlovo!

Vstupné miestnosti by mali byť pohostinné a teplé. Určitým spôsobom dávajú najavo to, akým štýlom žijete. Preto dbajte, aby tieto miestnosti čo najlepšie reprezentovali celý váš domov a boli v jednotnom štýle s inými miestnosťami v dome.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa BOGI | THE HILLCREST (@thehillcrest),

Praktickosť je dôležitá

Ďalej treba dbať na to, aby predsiene a chodby neboli len pohostinné, ale aj praktické. Predsa len, sú to miestnosti, kde potrebujete zložiť kabát, odložiť mokrý dáždnik, či zablatené topánky. Na to všetko treba myslieť a podľa toho danú miestnosť zariadiť. Voľte materiály ako sú laminát, dlažba, či odolné drevo, a to najmä kvôli jednoduchej údržbe a čisteniu. Zistite, ako skombinovať drevenú podlahu a podlahové kúrenie aj vo vašom dome.  

Nepodceňte výber doplnkov a farby

V chodbe nezabudnite ani na stojany, vešiaky, poličky, či iný nábytok na uskladnenie vecí. Predsiene či chodby zvyknú bývať malé a množstvo ľudí má problém najmä s ich veľkosťou. Ak je to aj váš prípad, nemusíte zúfať. Priestor navyše môžete získať napríklad pomocou správnej farby. Biele a svetlejšie odtiene vašu chodbu presvetlia a tak bude pôsobiť väčšie. Vedeli ste, ako nás farby doma môžu ovplyvniť?

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kamarumah architekti ?? (@kamarumah_architekti),

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Home & Decor Singapore (@homeanddecor_sg),

Vašu predsieň či chodbu môžete navyše vyšperkovať rôznymi dekoráciami. Možno si poviete, že tie v chodbe nemajú čo hľadať, no opak je pravdou. Zvoliť môžete napríklad zaujímavé zrkadlo, rohožku, policu na topánky, stojan na dáždniky alebo držiaky na kľúče. Nebojte sa dať do predsiene napríklad aj svietniky, vázu, stojanovú lampu či zaujímavú tapetu. Fantázii sa medze nekladú. 

Veríme, že sa vám článok páčil a budeme radi, ak nám v komentári napíšete, aké dekorácie v chodbách a predsieňach máte vy. Inšpirujte týmto článkom aj svojich priateľov.

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 7x
  • 0x
  • 0x
    Evka
    30/05/2021
    17:19

    obrovska rada – stylove kusky zo stolicky24 a jemne farebne odtiene

      noprint
      17/06/2021
      22:01

      Ďakujeme za váš komentár. V článku hovoríme o aj o tom, že trezor, ktorý nie je zabudovaný v stene je možné odcudziť s použitím hrubej sily. Nevylučujeme, že sa s 50 kilogramov vážiacim trezorom manipuluje ľahko, no ak je zabudovaný v stene, máte istotu, že ostane na svojom mieste. Každý má však možnosť rozhodnúť sa podľa vlastných preferencií. ?

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie