Dnes je 18.apríla 2024, meniny má Valér

Čo je lepšie — katalógový projekt alebo projekt na mieru?

Kedy si vybrať katalógový projekt

Katalógový projekt využijete, ak ste si kúpili rovinatý pozemok. Pri výbere vezmite do úvahy to, že ide o projekty vypracované na pozemky s určitou orientáciou na svetové strany. Väčšina z nich je pre širšie možnosti využitia dostupná aj v zrkadlovej verzii.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa 247Interiors (@247interiors),

Ako vyberať katalógový projekt

Ak sa rozhodnete pre katalógový projekt, hľadajte riešenie, ktoré čo najviac odzrkadľuje vaše predstavy. Niektorí predajcovia takýchto projektov poskytujú za príplatok možnosť zapracovania menších zmien. Hotový projekt vám bude dodaný aj so všetkými podkladmi potrebnými pre stavebné povolenie. Vyhnite sa chybám už pri plánovaní.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa nowoczesna STODOŁA (@nowoczesnastodola),

Prečo si vybrať projekt na mieru?

Aj keď mnohých od vypracovania individuálneho projektu odrádza jeho cena, toto riešenie má viacero výhod. Projekt na mieru zohľadní všetky vaše preferencie na orientáciu, počet a veľkosť miestností, ako aj samotného domu. Získate tiež cenný pohľad a rady architekta, ktorý vám vaše predstavy pomôže pretvoriť do konečnej podoby. Výhodou je zohľadnenie všetkých špecifík vybranej lokality, orientácie a tvaru pozemku a výšky okolitej zástavby a zelene. Spolupráca je možná s rozličnými firmami. Jedna z takýchto spoločností je firma HProjkety, ktorá sa orientuje na projektovanie, navrhovanie či rekonštruovanie bytových priestorov.

Kedy je výhodnejší projekt na mieru

Ak ste kúpili svahovitý pozemok alebo pozemok s inými nerovnosťami, katalógový projekt pre vás nebude vhodný. V takomto prípade je lepším riešením projekt na mieru. Projekt na mieru by ste si mali zvoliť aj vtedy, ak máte konkrétne predstavy o dispozícii domu, veľkosti miestností a podobne.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa i W O O D (@iwood.marousi),

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Magazinul de case (@magazinuldecase),

Ak vám tento článok pomohol v rozhodovaní, môžete mu dať lajk. Do komentára napíšte, pre aký projekt ste sa rozhodli práve vy.

Kevart

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 9x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie