Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Vyberáte si sedačku? Tu je pár užitočných rád

Sedačka na rôzne aktivity

Sedacia súprava sa stáva miestom, kde trávime veľa voľného času. Veď na tomto mieste často ležíme keď pozeráme film, čítame knihy, hostíme priateľov (občas ich tam necháme aj prespaťJ) ale hlavne oddychujeme a relaxujeme. Preto by v prvom rade mala byť vaša sedacia súprava pohodlná, estetická a funkčná.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa nesia (@nesia_nabytok),

Taktiež by mala na 100% vyhovovať všetkým členom domácnosti. Na prvý pohľad sa môže zdať výber sedacej súpravy jednoduchý, no nie je to úplne tak. Treba sa zamerať hneď na niekoľko faktorov.

Čo zvyšuje jej štandard?

Okrem kvality, materiálu a funkčnosti treba brať ohľad na rozličné doplnky, ktoré pobyt na sedačke môžu ešte viac spríjemniť. Medzi základné funkcie komfortných sedacích súprav patrí možnosť rozloženia, variabilita jednotlivých dielov, polohovateľnosť a tiež veľkosť a jednoduchá dostupnosť do úložného priestoru.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa nesia (@nesia_nabytok),

Ešte pred tým ako si vyberiete, sa spýtajte…

Aký materiál vám najviac vyhovuje? Máte doma domácich miláčikov a viete, že svoj náročný 12 hodinový spánok kým ste v práci, strávia na gauči? Preferujete jednotný štýl a chcete mať skutočne originálnu súpravu, ktorá konštrukciou aj veľkosťou perfektne zapasuje do štýlového interiéru? Kombinujte! Dnes je moderné a hlavne efektívne kombinovať nie len materiál, konštrukciu ale aj farebné odtiene.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa nesia (@nesia_nabytok),

Sedacie súpravy sa robia aj na mieru a ich najväčšou prednosťou je funkčnosť, kvalita a prispôsobivosť. Takéto sedačky sa vyrábajú ručne, materiály sú nadštandardné a okrem týchto vlastností spĺňajú tú najdôležitejšiu funkciu a to zdravotnú. Pri dizajnových sedačkách vyrábaných ručne a na mieru sa možno všetci budeme trošku skepticky pozerať na cenu, no prekvapíme vás. Keď započítame kvalitu a vlastnosti, cena týchto sedačiek je porovnateľná s cenami sedacích súprav vyrábaných masovo. A bonus? Majú takéto sedacie súpravy skvelú životnosť vďaka impregnácií a servisu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa nesia (@nesia_nabytok),

Moderný spôsob údržby a kvalitné spracovanie vytvára trvanlivé a funkčné sedenie. Pri kúpe sedačky treba myslieť na to, že sa nekupuje na rok ani na dva. Investíciu si to vyžaduje za každú cenu. Takýto dizajnový kúsok si budete môcť užívať roky a bez známok užívania.

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 6x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie