Dnes je 24.apríla 2024, meniny má Juraj

Kúpa domu za rozumnú cenu nemusí byť len sen

Najdrahšie domy sa nachádzajú v centrách miest a v ich blízkosti. Týmto domom sa preto radšej vyhnite. Ich cena totiž častokrát vôbec nie je úmerná hodnote domu a celková cena je prestrelená len kvôli tomu, že sa dom nachádza v blízkosti centra. Čoraz častejšie ľudia vyhľadávajú domy v pokojných lokalitách. 

Ide najmä o rôzne menšie dediny v okolí veľkých miest. Ich vzdialenosť od miest je len pár kilometrov a navyše sú s nimi veľmi dobre prepojené vlakovým alebo autobusovým spojením. Preto ak hľadáte lacný dom s tichým prostredím, uvažujte o tejto možnosti. 

Inšpirujte sa krásou ľudovej architektúry pri hľadaní vášho vysnívaného domčeka.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Travel | Nature | Tiny Homes (@telltaletiny),

Cena domu závisí aj od veľkosti pozemku a preto si odpovedzte na otázku. Potrebujete veľký pozemok? Ak nie, tak by ste zbytočne platili tisíce eur navyše za metre štvorcové, ktoré vôbec nepotrebujete a nevyužijete. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Julien Delaye (@julien_delaye),

Preto je dobré už dopredu premyslieť koľko metrov štvorcových budete skutočne využívať. Existuje množstvo moderných riešení a chytrých vychytávok, ktoré vám môžu poslúžiť pri stavbe a užívaní vášho domčeka. 

Martin

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie