Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Farba, vrstva a výrazné kombinácie. Na MAXIMUM!

Vystavte svoju zbierku umenia

Interiér plný obrazov, kníh, alebo iných zbierkových predmetov je snom každého fanúšika umenia a zároveň základom maximalizmu.

Vyčleňte si jednu stenu ako svoju súkromnú galériu a vystavte na nej rôzne druhy umenia.

Naučíme vás vytvoriť si vlastné a moderné umenie.

Kombinujte umelecké štýly, veľkosti obrazov a rámy. Praktické sú tiež vstavané police v obývačke, kde si môžete vystaviť napríklad zbierku kníh či suvenírov z ciest.

Náš tip: Okrem steny plnej obrazov ako v galérii, môžete urobiť aj pravý opak – zavesiť si jeden veľkoformátový obraz, ktorý zaplní celú voľnú plochu. Štýl obrazu možno navyše skombinovať so štýlom nábytku a vytvoriť previazaný celok.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ?Pixie ??⚡ (@eclecticfoxhome)

Metalické detaily

Zlato, striebro, drahé kamene, všetko je dovolené. Hoci kedysi sa považovalo za známku vycibreného vkusu dôsledné držanie sa len jednej farby kovu, maximalizmus uprednostňuje ich kombináciu. Strieborná vedľa medenej a zlatej vytvárajú veľmi slávnostný, ale zároveň uvoľnený dojem.

Vrstvenie

Vrstvenie je absolútnym základom maximalizmu. Ale odkiaľ začať? Vyberte si jeden prvok v miestnosti, ktorý máte najradšej a začnite vrstviť okolo neho. Môže to byť napríklad masívna posteľ po prababičke alebo vintage komoda v predsieni.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tina Bousu (@eclectic_twist)

Neprežeňte to

Aby ste vytvorili dobre vyzerajúci maximalistický interiér, musíte mať cit pre kombinovanie rôznych štýlov, vedieť ako používať farby. Čo spolu pekne hrá? Jednotlivé predmety k sebe nemusia patriť, ale musia si spolu rozumieť. Základom je plánovanie, vyplnenie priestoru na maximum a postupné vrstvenie doplnkov.

Maximalizmus je tak trochu ako varenie. Postupne pridávate ingrediencie, aby ste dosiahli tú správnu chuť. Ale treba vedieť, kedy prestať. Nikto predsa nemá rád priestor, v ktorom sa cíti zaprataný vecami. Čo na tento pokrokový štýl hovoríte? Je to to, čo preferujete alebo radšej ostanete pri niečom striedmejšom? Napíšte nám.

Lenka

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie