Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Darčeky pre ženu. Dokážte jej lásku a darujte niečo špeciálne

O krok vpred

Svoju lásku a vďaku prejavujeme každý deň… nielen raz v roku. To je pravda, ale naše tipy na darčeky by vám mohli pomôcť pri akomkoľvek sviatku! Kúpiť správny darček nie je jednoduchou úlohou… Tak ako vybrať darček pre svoju polovičku? Rada číslo jedna je, že na darček treba myslieť s predstihom a dať si záležať. Momentálna situácia nedovoľuje zháňať niečo na poslednú chvíľu…preto si už teraz vyberte, čo by manželku či priateľku mohlo potešiť.

Tip, ktorý milovanú poteší 

Medzi naše tipy jednoznačne patrí kytica kvetov. Reč kvetov pochopí každá zamilovaná duša. Sú dôkazom lásky dlhé stáročia a v tomto chladnom období rozžiaria celý interiér aj oči vašej milovanej osoby. Zaujímavosťou je, že každý kvietok symbolizuje niečo iné… Ľalie sú napríklad kráľovskou kvetinou, ktorá obdarovanému dokazuje, že ho chcete chrániť. Omamné vône tohto darčeka sú len bonusom. Darček bez starostí priamo k vám domov, bez toho, aby niečo tušila? To teda bude prekvapko!

mladý muž darujúci kyticu kvetov svojej manželke
Photo by Pavel Danilyuk on Pexels
Stavte na vôňu

Parfumy, toaletné vody či voňavé sady prírodných mydiel a šampónov sú dôkazom, že počúvate svoju milú a chcete ju rozmaznávať. Pri obdarovávaní jej môžete navrhnúť relaxačný kúpeľ či masáž. Láska má mnoho podôb a uznanie či pochopenie sú na vrchole rebríčka.

Aroma difuzér je taktiež skvelým tipom na darček do moderného interiéru. Je to dizajnový dekor, ktorý zaujme a splní aj ďalších pár funkcií. Aké to sú, si môžete prečítať v našom článku.

Pri skrášľovaní ešte môžeme ostať. Správna žena nemá nikdy dosť svojich skrášľovacích pomôcok. Nič nepokazíte, ak jej podarujete jej obľúbenú značku rúžu, či voňavý krém, ktorý často používa.

mladá žena drží v ruke kyticu tulipánov
Photo by Clivia.sk
Najkrajšie aranžmány

Máte doma „interiérovú dizajnérku“, ktorá rada vymýšľa, čo by sa do vášho interiéru ešte hodilo? Chcete, aby si radšej vytvorila sama to, čo sa jej páči? Poukážka na kvetinovú školu bude ten najlepší darček, ktorý jej nechá slobodu aj voľnú ruku pri skrášľovaní spoločného domova.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tamyris Livia Demeckova (@tamyrisdemeckova)

Do zbierky

Šperkami, dámskymi šálmi či inými trendy kúskami taktiež nič nepokazíte. Dobrý vkus vašej vyvolenej môže drobná brošňa, retiazka či pekný prstienok len doplniť.

Život na vysokej nohe sa páči mnohým ženám. Preto je našim ďalším tipom dámska obuv – nech už sa jedná o vysoké čižmy či elegantné lodičky. Takýto dar ukáže, že sa o svoju polovičku zaujímate a chcete, aby sa mala ako princezná.

krásne červené lodičky na opätku
Photo by Castorly Stock on Pexels

Kebyže sa opýtate ženy, čo sa zaručene hodí k lodičkám…Deväť z desiatich žien by jednohlasne povedali – kabelka. Šatník svojej ženy už iste poznáte. V prípade, že by bola táto úloha pre vás ťažká, môžete sa o type či veľkosti kabelky poradiť s rodinou či jej kamarátkou.

Ste nenapraviteľný romantik?

Romantika na Valentína sa môže niesť aj v netradičnom duchu. Ak vaše dievča miluje umenie či kultúru, spravte jej radosť básňou, hrou na hudobnom nástroji pri svetle sviečok či „ poukážkou“, ktorú jej môžete sami vytvoriť. Hranice sa láske ani darom nekladú. Buďte kreatívny!

Na dôležité dni v roku, ktoré sú pre vás a vášho partnera dôležité, by ste určite nemali zabudnúť.

Ženy za darčekom hľadajú skrytý význam, preto si treba darček dobre premyslieť a vybrať pre osobu, ktorú milujeme niečo, čo jej vyčarí úsmev. Držíme vám pri výbere palce a veríme, že sme vás inšpirovali.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie