Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Ako predať byt či inú nehnuteľnosť? Predovšetkým bez rizika!

Kde začína úspech

Svoje marketingové stratégie majú veľmi atraktívne a okrem bezplatného ocenenia nehnuteľnosti ponúkajú aj homestaging, video obhliadku, dron video, 3D virtuálnu realitu či dokonca samostatný web nehnuteľnosti. Mať vlastného realitného makléra, ktorý je školený, licencovaný, profesionálny, ústretový a v neposlednom rade vie o exkluzívnych ponukách, nie je na škodu, čo myslíte?

To však zďaleka nie je všetko. Nakoľko ich ocenenia nesú so sebou zodpovednosť a chcú si dobré meno zachovať, ponúkajú pre svojich klientov aj ďalšie benefity. Napríklad v podobe právneho servisu, finančných služieb, odbornej asistencie či vedenia pri celom procese vybavovania dokumentácie. Ako člen Realitnej únie Slovenskej republiky zdieľajú morálne hodnoty, ako sú čestnosť, odbornosť a spolupráca.

Ako rastú profesionálni makléri

Vyznať sa v realitkách nie je jednoduché. Mať po svojom boku partnera, ktorý je v tejto oblasti zdatný, je jednoznačne tromf. Kvalitný realitný maklér sa denne stretáva s pojmami ako znalecký posudok, kúpna zmluva či hypotekárny úver. Odbremení tak svojho klienta od trávenia dlhých hodín na úradoch. Podpisom zmluvy však jeho práca nekončí. Partner z Delta Property asistuje aj pri odovzdávaní nehnuteľnosti, prepise energií a médií u jednotlivých dodávateľov. Čo myslíte, je toto prístup profesionála? My si myslíme, že áno! Pretože zabezpečiť spokojnosť klienta je poslaním experta a hnacou silou každého excelentného makléra z oblasti nehnuteľností.

A čo hovorí profesionál a konateľ Michal Janči z kancelárie Delta Property o realitnom trhu? Kde vidí predaj a kúpu nehnuteľností za pár rokov a ako pracuje na zlepšení seba a svojho tímu? Podľa jeho vlastných slov je aj realitný sektor o dobrých vzťahoch, profesionálnej komunikácii a skúsenostiach. Nenechajte sa ukrátiť o viac inšpiratívnych myšlienok a zábavných historiek a pozrite si video rozhovor.

Ak teda máte záujem nahliadnuť do ich ponuky, samotné portfólio vás iste nadchne. Ponuky nehnuteľností, bytov, rodinných domov či pozemkov nájdete pohodlne vo vyhľadávači na ich stránke. V realitnej kancelárii dbajú na profesionalitu a svojich maklérov kontinuálne školia a vzdelávajú. Realitný maklér Delta Property je licencovaný a vzdelávaný v systéme DELTA UNIVERSITY. Vedia, že na kvalite a profesionalite treba dennodenne pracovať. Rýchly trh a priaznivá budúcnosť si predsa žiada pripravených 🙂

Ako sa vyznať vo svete nehnuteľností a vyťažiť pre seba tie najlepšie podmienky? Na koho sa obrátiť, keď uvažujete nad kúpou, predajom či prenájmom nehnuteľnosti? Veríme, že na tieto otázky sme vám v našom článku priniesli vhodné odpovede. Napíšte nám, či momentálne riešite otázku bývania a nehnuteľností, alebo uvažujete nad kúpou či predajom nehnuteľnosti na Slovensku.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 8x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie