Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Biela farba: Ako sa dá oživiť fádna stena?

Ale povedzme si pravdu. Niekedy vie biela farba na stenách nudiť a človeka omrzieť. Nie je ničím novým, že biela farba stien pôsobí v interiéri ako neutrálny podklad, ktorému dodáva kus života ostatné vybavenie domácnosti. Preto vám ukážeme dokonalý a vcelku lacný dizajnový prvok, ktorým dokážete vašu bielu stenu ozvláštniť a dodať jej tak architektonický šmrnc.

Predstavujeme vám ozdobné lišty a dekorácie na stenu, ktoré dávajú majiteľovi bytu či domu neobmedzené možnosti pre vytvorenie štýlového interiéru. Výber od jednoduchých línií po bohato zdobené ornamenty vyhovejú požiadavkám ako klasického, rustikálneho, moderného či historického interiéru. Ich prednosťou je predovšetkým ich neuveriteľná ľahkosť a funkčnosť. Vďaka svojej odolnosti sú ideálne aj ako podlahové lišty alebo ako obloženie dvier. Výsledkom je plynulá línia bez predelov a spojok. Tento dizajnový kúsok s nádychom luxusu nemá každý.

Ak sú steny bielej farby, neznamená to, že celkový dojem z interiéru musí byť fádny. Dekoratívne lišty vám dokážu z domova vytvoriť výnimočný priestor.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 3x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie