Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Oživte váš kuchynský stôl hravými dekoráciami

Kvety, svietniky, súpravy riadov, poháre či vázy, síce jedáleň zútulnia, ale tieto dekorácie má už každá jedna domácnosť. Umenie stolovania znamená viac, ako len obyčajnú konzumáciu jedla. Aby bolo príjemné aj pre najmenších, pripravili sme niekoľko zaujímavých dekorácií na váš jedálenský stôl, vďaka ktorým sa na chvíle strávené pri stole budú tešiť a ovládnutie príboru aj etikety bude pre nich zábavou.

Predstavujeme vám porcelánové dizajnové dekorácie na jedálenský stôl, ktoré sú inšpirované zvieracími motívmi a ľudskými časťami tela. Prečo by ste nemohli oživiť váš jedálenský stôl o dekorácie inšpirované napríklad zvieracou ríšou? Vaše ratolesti si tieto dekorácie doslova zamilujú!

Porcelán je klasika, ktorá nájde miesto v každej jedálni. Okrem tradičnej bielej, kúpite aj veľa iných farieb, vzorov i tvarov. Porcelán je druh keramickej hmoty, ktorý je pevný a odolný proti nárazu. Preto sú tieto štýlové dekorácie a zároveň ozdobné misy ideálnou voľbou aj pre deti. Vo svojej jedálni ladenej do neutrálnych farieb si môžete tak dovoliť aj výraznejšie živé dekorácie, ktoré váš jedálenský stôl doslova oživia. Veľkou výhodou zvieracích dekorácií na stôl je to, že ich viete používať ako súčasť kuchynského vybavenia.

Zábava v kuchyni? Živé dekorácie na stôl oživia každú jedáleň a tak si môžete so svojou rodinou či priateľmi spríjemniť nejeden obed.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 0x
  • 2x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie