Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Nechce sa vám upratovať? Tieto šou na Netflixe vás namotivujú

Tidying Up With Marie Kondo

Asi vás neprekvapí, že prvou šou, ktorú vám dávame do pozornosti je Tidying Up With Marie Kondo. Je to práve Marie Kondo, ktorá pomáha tým, ktorí si nevedia dať rady s neporiadkom v domácnosti. Nielenže im pomôže zbaviť sa nepotrebných vecí, no ukáže im aj spôsob, ako skladovať a starať sa o tie, ktoré nevyhodia. Pri triedení vecí sa riadi heslom, že by ste si mali nechať len tie veci, ktoré vám prinášajú radosť. Jej metóda skladania oblečenia zmenila šatníky mnohých ľudí po celom svete. Nechajte sa ňou inšpirovať aj vy.

Get Organized With The Home Edit

Ak nemáte problém s prebytkom zbytočných vecí, no radi by ste do vašich skríň, zásuviek a poličiek vzniesli poriadok, odporúčame Get Organized With The Home Edit. Clea a Joanna nájdu riešenia pre každý priestor a zbavia vás chaosu. Či už ide o kuchynské skrinky, chladničku alebo poličky v obývačke, nechajte si poradiť od odborníkov. Ich poznávacím znakom je organizácia vo farbách dúhy. Vychutnajte si premeny rozhádzaných interiérov na farebný a organizovaný raj.

The Minimalists: Less Is More

Ako veci vo vašej domácnosti upratať a zorganizovať ako profesionál už viete. Teraz je ten správny čas na to, aby ste sa dozvedeli viac o tom, ako zbytočne nekupovať a nezhromažďovať nové veci. O tom, ako žiť viac minimalisticky, vám povedia Joshua Fields Millburn a Ryan Nicodemus. Sami zastávajú heslo, že menej je viac. O svoje rady, skúsenosti a tipy sa za menej ako hodinu podelia aj s vami.

Minimalism: A Documentary About the Important Things

Dokument z roku 2016 je aktuálny aj dnes. Ako spoločnosť i jednotlivci chceme viac, ako v skutočnosti potrebujeme. Na otázku prečo je to tak, odpovedajú opäť Joshua Fields Millburn a Ryan Nicodemus. Zistite s nimi, že šťastie sa neukrýva v materiálnych veciach a vydajte sa na cestu za životom bez zbytočností.

Videli ste už niektorý z našich tipov? Ak nie, určite nám napíšte pod článok, ktorú šou alebo film sa chystáte pozrieť ako prvý. Budeme zvedaví.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 2x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie