Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

Dekorácie inšpirované ženským telom: Zrodila sa u vás Venuša?

Ak je váš interiér nevýrazný a jediné čo sa v ňom nachádza je niekoľko kusov základného nábytku a závesy na oknách, ste tu správne. Odhodlajte sa a poďte spolu s nami vyzdobiť svoj dom originálnym spôsobom!

Domáce dekorácie boli vždy nepostrádateľným prvkom každej domácnosti. Možno ich nazvať druh vizitky osobnosti majiteľa. Dokonca aj najdrobnejšie detaily, akým je hrnček na kávu, či kompozícia sviečok dodajú interiéru osobitný charakter a náladu.

Tak ako ženské vlasy tvoria korunu krásy, tak aj bytové doplnky so symbolom ženskosti originálne dotvoria dizajn vášho bytu. Moderný dizajn doplnkov so ženskou symbolikou je funkčný a zároveň má umelecko-estetický tvar. Predsa len, silueta ženského tela je dokonalým umením sama o sebe.

Dizajn týchto bytových dekorácií, ktorý Vám ponúkame, má aj vysoko praktické využitie. Napríklad sviečky v tvare ženských kriviek sa hodia ako do obývačky, tak aj do inej miestnosti. Vázy z hliny či busty môžete oživiť voňavými kvetmi. Čím viac priestoru v domácnosti, tým väčšiu ženskú galériu si môžeš vytvoriť.

Pamätajte ale na to, že každý takýto výnimočný dizajnový kúsok má svoj štýl a farby, takže ich nadbytok môže spôsobiť dojem neporiadku. Zmeňte charakter svojho bývania a vneste do neho dizajnérske pomôcky s tematikou ženského tela. Originalita predsa nepozná hranice.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 0x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie