Dnes je 19.marca 2024, meniny má Jozef

S nami to zvládnete: Pár rád, ako zaparkovať v Bratislave

Nákupné centrá

Jednou z možností je nechať auto v niektorom z nákupných centier. Najlepšou voľbou je v tomto prípade Eurovea, ktorá je najbližšie k centru. Počas prvých troch hodín tam máte parkovanie zadarmo a potom si účtujú 3,50 za hodinu. Cez víkend máte zadarmo dokonca päť hodín. 

Ďalšou možnosťou je Aupark, ten je od centra už ďalej, keďže sa nachádza na druhom brehu Dunaja, podobne ako pri Eurovei tam máte tri hodiny zdarma, ale za každú ďalšiu hodinu zaplatíte o päťdesiat centov menej.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristian Ballon (@transsporter_photographer)

Posledným nákupným centrom v blízkosti historického centra je Centrál, najväčšou výhodou Centrálu je tesná blízkosť športoviskám. Ceny parkovania sú rovnaké ako pri Auparku.

Parkovacie domy

V Bratislave je niekoľko parkovacích domov, niektoré sa nachádzajú aj priamo v centre mesta. No za pohodlie si priplatíte, napríklad v parkovacom dome Garáž Staré Mesto stojí každá pol hodina dve eurá a celodenné parkovanie dvadsaťštyri eur.

Možnosťou je aj zaparkovať ďalej od mesta, kde sa dá nájsť aj parkovanie zadarmo, no v takom prípade už budete potrebovať využiť služby MHD.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie