Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Jeseň vo vašej spálni: Všetko pre pohodlné večery

Synonymum pohodlia. Aj tak by sa dali nazvať mäkučké deky, do ktorých sa zabalíte, keď je vám zima. Vo farbách jesene vyzerajú skvelo. Od hnedej a béžovej až po tmavú oranžovú či zelenú. Nestarnúcou klasikou je aj káro. Nebojte sa myslieť vo veľkom, čím viac diek, tým lepšie. Na posteli ich môžete vrstviť a zakaždým vytvoriť nový dizajn. Vyhrajte sa aj s materiálmi a veľkosťami. Hladké deky kombinujte s pletenými a štruktúrovanejšími.

Lampičku pri posteli doplňte aj o maličké svetielka na reťazi. Aj keď nevytvoria dostatok svetla, zaručene sa postarajú o dokonalú jesennú atmosféru a rozžiaria vám každý večer.

Miestnosť však dokonale prevonia aj bylinkový čaj či iný nápoj, ktorý si môžete vychutnať pred spánkom. Vytvorte si príjemný večerný rituál pre jesennú pohodu. Ak k tomu pridáte aj čítanie knihy alebo sledovanie obľúbeného seriálu, z postele vás len tak niečo nedostane.

Tip od nás: Na ceste za pohodlím majte chodidlá v teple. V posteli majte poruke vždy veľké vlnené ponožky.

Čo nesmie chýbať počas jesene v spálni vám? Podeľte sa s nami v komentároch o vaše jesenné tipy.

Mirka

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 2x
  • 0x
  • 7x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie