Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Zariaďte si interiér podľa svojho znamenia – l. časť

Baran – minimalizmus a svetlo

Pre jedno z najoptimistickejších znamení zverokruhu odporúčame svetlé odtiene červenej, bielu a prípadne aj oranžovú. Tieto farby vás budú motivovať a podporovať vašu veselú povahu. Ako baran ste aktívny a plný energie, a preto je ďalšou dobrou voľbou do vášho interiéru minimalizmus, ktorý pre vás znamená menej neporiadku a času strávenom upratovaním. Napríklad do obývačky môžete umiestniť červený gauč v kombinácii s bielou a sivou. 

Bývanie podľa barana
Picture by diegodiezperez123 on Pixabay

Býk – tradície a útulnosť

Býk ako znamenie Zeme, inklinuje najmä k prírodným materiálom, ako napríklad drevo a kameň, ktoré sú jedinečné a nadčasové. Uprednostňujete tradičný dizajn pred tým moderným. Váš domov by mal byť miestom, kde sa cítite komfortne, príjemne a bezpečne. Určite nepohrdnete štýlovými doplnkami ako sú obrazy, koža, nadýchané vankúše či kúsky s orientálnym nádychom. A keďže radi zabávate vašich hostí, oceníte aj veľkú obývačku, kde sa môžete baviť a dlho debatovať. Farby, ktoré váš interiér dokonale dotvoria sú bledomodrá, zelená, hnedá a tiež neutrálne tóny, i bledoružová. Váš domov bude útulnejší ak k tomu pridáte ešte pár kvetov.

Bývanie podľa býka
Picture by shadowfirearts on Pixabay

Blíženci – staré a moderné

Tak ako vám to predurčuje už názov znamenia a symbolika dvojičiek, páčia sa vám rôzne veci v interiérovom dizajne a najmä rozmanitosť. Váš ideálny interiér je zmesou staromódnych a moderných kúskov, samozrejme sofistikovane zladených. Ste kreatívna duša a milujete farby, vtipné vecičky a neónové nápisy. Vašim živlom je vzduch a farby, ktoré sa vám páčia sú zelenožltá, žltá, oranžová, ale i sýtoružová. Nakoľko sú Blíženci neustále sa meniacim znamením, bude pre vás ťažšie nájsť si štýl, ktorý by sa vám páčil dlhšiu dobu. Je pravdepodobné, že budete mať doma rôzne štýly, určite však investujte do veľkého jedálenského stola, kde sa budete môcť stretávať, pretože rodina, priatelia a komunikácia sú pre vás veľmi dôležité. 

Bývanie podľa blížencov
Picture by Wkedersha on Pixabay

Rak – Príjemná jednoduchosť

Tí, ktorí ste narodení v znamení Raka, ste emotívne a starostlivé duše so silným citom pre domov a rodinu. Ctíte tradície a máte záujem žiť v jednoduchej harmónii a útulnom príjemnom prostredí. Keďže ste silno citovo založení, nebudú u vás chýbať rámy s fotkami či miesto pre suveníry. Vhodná je pre vás komfortná sedačkaveľký stôl do kuchyne, pri ktorých umocníte rodinné puto. Vaše zmysly pohladia skôr neutrálne farby, krémové odtiene, biela, sivá alebo pastelová modrá. Na útulnosti pridá aj veľa prirodzeného svetla, knižnica a prípadne aj nejaké vkusné starožitnosti. 

Bývanie podľa raka
Picture by danielam on Pixabay

Lev – Kráľovská štedrosť

Ako králi zverokruhu, ste vy Levy skutočne veľmi štedré, vášnivé a veselé bytosti. Milujete byť v centre pozornosti a váš domov bude odrazom tohto všetkého. Máte radi luxusné veci, jasné farby a unikátne kúsky. Váš ideálny domov by mal mať skutočne kvalitný nábytok, veľkú jedáleň a prípadne aj krbVáš živel je samozrejme oheň a jeho farby sú vám blízke. Ideálne sú jasná červená, žltá, oranžová, zlatá a tiež fialová. Ako kráľ zvierat máte v sebe aj divokú stránku, ktorá sa musí niekde prejaviť – napríklad v obrazoch či fotografiách zvierat na vašich stenách. 

Bývanie podľa leva
Picture by GerDukes on Pixabay

Panna – Harmónia Zeme

Ak ste narodení v znamení Panny, váš domov je určite stále uprataný a čistý. Ako znamenie, ktorého živlom je Zem, sa najlepšie cítite obklopení farbami ako je hnedá, biela, sivá ale aj tmavomodrá a purpurová. Ste praktickí a máte radi, keď má všetko svoje miesto. Ak si chcete užiť chvíle pohody sami, vytvorte si útulný kútik so sedačkou alebo kreslom, kde si môžete v pokoji prečítať knihu a dať šálku čaju. Váš domov ozdobte len čerstvými kvetmi, drevenými sochami či malými koberčekmi a zaručene budete spokojní s výsledkom. 

Bývanie podľa panny
Picture by communication-76 on Pixabay

Pokračovanie nášho článku s ostatnými znameniami zverokruhu nájdete TU

Lucy

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 8x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie