Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

Vyskúšajte tento jednoduchý trik a získajte krásne veľkonočné ozdoby

Najkrajšie veľkonočné sviatky

Prvá vec, ktorá nám v spojení so sviatkom napadne, sú krásne ozdobené vajíčka, ktoré skrášlia byt a potešia kúpačov. Od vyfúknutých cez papierové, drevené, až po medovníkové. Sto vajíčok na ešte viac spôsobov.

Radi by ste si zafarbili vajíčka doma a prírodnou cestou? Máme pre vás jednoduchý tip. Varte ich vo výluhu z repy – pre červenú farbu, cibule – pre hnedú, petržlenu – pre zelenú, alebo z červenej kapusty – pre modrú farbu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Оля+Юра Петренко+?+Ника+?+? (@masterskaya_bojakorovka),

Jasné a žiarivé farby

Živéjasné farby sú ďalším skvelým spôsobom vítania jari. Spestrite miestnosť soškami, doplnkamitextíliamižltej, zelenej, fialovej, červenej či modrej.  Tieto farby symbolizujú prebúdzajúcu sa príroduživot.

Venčeky

Vence nie sú len výsadou Vianoc, ale aj dokonalou jarnou dekoráciou. Na rozdiel od tých vianočných sa na nich viac vynímajú zelené vetvičky, kvetydrobné ozdoby zajacov, vajíčokkuriatok.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kvety.sk (@kvety.sk),

Dekorácie a doplnky sú rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako skrášliť byt. Vedeli ste, že niektoré z nich vám domov prinesú aj šťastie?

Radosť so živými kvetmi

A pri kvetoch a vetvičkách ešte ostaneme. Veľkonočný nádych vášmu bytu zaiste dodá kytica tulipánov, narcisovzlatého dažďa. S troškou kreativity z nich môžete vytvoriť aj krásnu ikebanu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa ???Margarita???Malgorzata? (@szikagohome),

Čo u vás na Veľkú noc nesmie chýbať a aké sú vaše najobľúbenejšie jarné dekorácie? Inšpirujte aj vy nás! Budeme sa tešiť na vaše komentáre.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 9x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie