Dnes je 25.apríla 2024, meniny má Marek

4 tipy, ako ušetriť pri kúpe nábytku. Inšpirujte sa!

Vedieť, čo chcem kúpiť

Viete, čo chcete? Pri kúpe nábytku je veľmi dôležité mať plán. Do obchodu choďte s cieľom a majte presnú ideu o tom, čo chcete kúpiť. Nestrácajte čas zbytočným „obzeraním“ produktov a vymýšľaním “kde by sa predsa len hodil tento síce zlacnený, ale za to gýčový predmet“? Nenechajte sa zlákať lacnými trikmi! Ušetrené!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa The Luxury Curve (@theluxurycurve),

Kupovať priamo od výrobcu

V tejto dobe, keď sú pojmy handmade a homemade stále viac populárne, je čoraz ľahšie kupovať výrobky priamo od výrobcu. Ak máte tú možnosť, jednoznačne si ju vyberte. Vyhnete sa tak zvýšeným cenám, ktoré ponúkajú veľkoobchody alebo sklady. Okrem toho máte priamy kontakt s človekom, ktorý vyrobil kus vášho nábytku.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa st.vol (@st.vol_resin_tables_slovakia),

Načasujte si kúpu

Správny čas nemusí znamenať okamžitý nákup. Pozrite si, aký typ nábytku sa vám páči a sledujte jeho cenu dlhodobejšie. Všímajte si sezónne výpredaje a diskonty. Dokážete tak kúpiť krásny nábytok za zlomok ceny. To poteší aj vás, aj vašu peňaženku.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa nesia (@nesia_nabytok),

Nastavte si pripomienky na výpredaje

Tento bod môžeme nazvať online nákup. Kupovať od výrobcu má svoje výhody, ale všetci vieme, že online nákup je nesmierne praktická vec. Jeden z dôvodov je, že väčšina obchodov vysiela svojim zákazníkom online letáky, kde sa nachádzajú aj ich zľavy. Niektoré majú funkciu, že zákazníkovi pošlú pripomienku k jednotlivým zľavám. Nebojte sa takéto funkcie využiť!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ewers Woodcraft (@ewerswoodcraft),

Dúfame, že vám tieto 4 tipy pomohli vyraziť na nákupy s novými poznatkami. Predsa existujú spôsoby, ako ušetriť pri kúpe nábytku a zároveň mať krásny dizajnový a praktický domov.

Kornel

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 4x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie