Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Trendy bývanie: Smart vodovodné batérie v smart kuchyni

Šikovné zapínanie

V obchodoch celkom ľahko nájdete popri bežných vodovodných kohútikoch aj ich „chytrejšie“ varianty. Prvým z nich je napríklad batéria od spoločnosti Moen s názvom Motion Sense Touchless. Vďaka zabudovanému senzoru tak stačí pre spustenie vody jednoduché gesto nad batériou. Veď si len spomeňte, kedy ste naposledy chytali batériu rukami zašpinenými od cesta či vajíčok. Okrem toho je bezdotykový systém zapínania vody aj výborných riešením, ako si v domácnosti nešíriť vírusy a baktérie.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Aquae Sulis | WM. F. Meyer (@aquaesuliswmfmeyerco)

Na podobnom princípe sa zakladá aj Delta Touch 20. Batéria síce nemá zabudovaný senzor, no na zapnutie vody postačí, ak sa jej dotknete akoukoľvek častou tela na ľubovoľnom mieste.

Minerálka priamo z kohútika? Áno!

Čo by ste povedali na to, že by ste si z vodovodnej batérie napustili nápoj rovno podľa svojich predstáv? Grohe Blue Chilled & Sparkling vodu filtruje a načapuje vám na 6 °C vychladený, neperlivý, jemne perlivý či perlivý nápoj.

Smart pomocníkom sa v našich článkoch venujeme radi a často. Prečítajte si o nich v článku Inteligentná chladnička – smart spotrebič v modernej kuchyni, alebo ak zvažujete kúpu smart vysávača neprehliadnite toto!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kohler (@kohler)

Keď sa s batériou môžete rozprávať

Avšak technológie zvládnu ešte oveľa viac. Inovatívnosť a kreativita firmy Kohler nenechala na seba dlho čakať a vyvinula vodovodnú batériu do kuchyne, po ktorej už nebudete chcieť žiadnu inú. Sensate Kohler Konnect môžete ovládať hlasom. Prikážete jej, aby sa zapla či vypla, no dokonca jej môžete nadiktovať, aké presné množstvo vody má vypustiť, alebo akú nádobu má naplniť. „Kohútik, napusti 3 litre vody“. Okrem toho technológia v batérii monitoruje spotrebu vodyzisťuje únikyprípadné poškodenia.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kohler (@kohler)

Sú inteligentné batérie výborným pomocníkom do domácnosti alebo úletom smart doby? Napíšte nám váš názor pod článok a nezabudnite nás sledovať na FacebookuInstagrame.

Baška

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 6x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie