Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Ako spraviť záhradnú dekoráciu. Super nápady a DIY projekty

Recyklujte

Nech už máte staré hrnce, kovové sitká či džbány, neodnášajte ich na smetisko! Takéto vzácnosti sa iste zídu. Môžu poslúžiť ako krásny dekoračný kvetináč na vaše jarné rastlinky alebo bylinky.

Tipy na recyklované kvetináče nájdete aj v našom článku – 5 skvelých nápadov na kvetináče.

Vešajte

Ak chcete netradičnú kvetinovú výzdobu do svojej záhrady, porozmýšľajte ako by sa dalo kvetináče s kvetmi nad seba navrstviť. Môžete na to použiť reťaz alebo kovovú tyč, ktorú len jednoducho vložíte hlbšie do zeme a do svojich kvetináčov vyvŕtate dieru, aby ste mohli kvetináče na tyčku prevliecť.

Symbolický tvar

Ak chcete skutočne výnimočnú záhradnú dekoráciu, opracujte kovové tyče napríklad do tvaru stromu. Takúto peknú záhradnú dekoráciu doplníte napríklad o kvetiny v kvetináčoch a máte o atraktívny záhradný dizajn vo svojej záhrade postarané 🙂 Tak ako to je v tomto videu:

Drevené palety

Tie sú klasickým a lacným materiálom, z ktorého sa vám podarí vyčariť akýkoľvek záhradný nábytok. No nie len ten! S troškou šikovnosti si spravíte napríklad aj drevené kvetináče, poličky na bylinky alebo vtáčie búdky!

Inšpirovali vás krásne záhradné dekorácie? Použijete tieto tipy aj vo svojej záhrade? Nechajte nám komentár.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lubica Kovacova (@gardensymphonybylubica)

Lopi

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 8x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie