Dnes je 26.júla 2024, meniny má Anna/Hana

Doprajte si čas pre seba. Inteligentná kuchyňa uvarí za vás

Ako to funguje?

Základom je implementácia umelej (v tomto prípade ju nazývame vstavaná) inteligencie a hlasového ovládania. Vstavaná inteligencia monitoruje a analyzuje vaše osobné návyky a navrhuje optimalizáciu danej činnosti. Vďaka vstavanej inteligencii môžeme dosiahnuť úsporu energie alebo dozvedieť sa nové recepty. A nie hocijaké! Inteligentná chladnička vám napríklad ponúkne recept z potravín, ktorých doba exspirácie sa nezadržateľne blíži, čím výrazne znižuje množstvo vyprodukovaného odpadu. A to je už celkom zaujímavé, však?

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Samsung Philippines (@samsungph)

Kamera v rúre? Žiadny problém.

Na varenie vám už dnes stačí len mobilný telefón a aplikácia v ňom. Výrobcovia elektrospotrebičov prichádzajú na trh s inteligentnou rúrou so zabudovanou kamerou, ktorá identifikuje, aké jedlo ste do nej práve vložili. Na displeji iba potvrdíte, či sa jedná o kura, zemiaky, zeleninu, chlieb či iné jedlo z viac ako 20 nastavených pokrmov. Následne rúra sama spustí príslušný program. Podobne si môžete pripraviť pravú taliansku pizzu alebo šťavnatý steak a pri tom byť napríklad na prechádzke alebo na stretnutí v banke. Úžasné!

Pani vyberá z rúry koláč
Photo by Finn-b on Pixabay

Inteligentná kuchyňa je bezpochyby budúcnosť našich domácností. Máte už skúsenosť s nejakým inteligentným spotrebičom?

Barbara

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 5x
  • 2x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie