Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Minimalistický mezonet z dreva pre rodiny s deťmi

Vaše deti sa radi hrajú a vy si občas chcete dopriať relax? Radi varíte, ale zároveň musíte pracovať z domu? Máte množstvo vecí, ale nechcete ich mať vystavené ako vo vitríne? Nemáte radi neporiadok, ktorý urobia vaše deti? Tieto všetky problémy vám vyrieši práve štýlový drevený mezonet.

Koncept týchto interiérov využíva čisto prírodné materiály a ladí k nim už len kvety a detské hravé prvky. Všetky drevené prvky v mezonete sú zhotovené z kvalitného prírodného dubového dreva, odolného voči nárazom či iným vonkajším vplyvom. Celý byt zosvetlí nielen množstvo svetla, ktoré prichádza do miestností, ale aj samotné drevo. Drevo sa zároveň hrá so svetlom v závislosti od toho, odkiaľ práve dopadá. Takže dubové drevo pôsobí vzdušne a rozširuje každú miestnosť v mezonete.

Jeho minimalizmus spočíva v krytých úložných priestoroch, ktoré nijako nezasahujú do priestoru. V rámci úložných priestorov je v byte minimum otvorených políc či skriniek. Minimalistický drevený mezonet tak rodine s deťmi ponúka dostatok krytých úložných priestorov, množstvo priestoru na hranie sa s deťmi, ľahko udržateľnú čistotu, poriadok a množstvo ďalších výhod, ktoré ocenia nejedni rodičia.

Dúfame, že sme vás inšpirovali a nasmerovali tým správnym smerom ku kúpe vášho nového rodinného hniezda.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 4x
  • 0x
  • 3x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie