Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Prvá pomoc pri kúpe svojho vlastného bývania

Náš webový magazín sa zameriava na pomoc klientom pri kúpe ich vytúženého bývania. Poskytneme vám profesionálne služby v oblasti vypracovania všetkých potrebných papierov a taktiež vám jednoduchou formou podáme užitočné rady. Parametre nehnuteľnosti, o ktorú máte záujem, už poznáte. Máte predstavu o lokalite, kde budete bývať, výmere a stave bytu alebo domu. Približne viete aj to, akú sumu môžete do svojho budúceho bývania investovať.

Pár s kľúčmi
Zdroj foto: gpointstudio on Shutterstock

V prípade kúpy nehnuteľnosti si treba v prvom rade preveriť, v akej cenovej kategórii sa môžete pohybovať. Ste kupujúci, ktorý využíva službu makléra? Maklér je povinný pred obhliadkou a počas nej zistiť všetky potrebné informácie o nehnuteľnosti za vás.

Na základe toho sa vy môžete plne venovať vašim predstavám o bývaní. Okrem rôznych preberacích zmlúv sa samotné nasťahovanie a celý proces kúpy ešte zďaleka nekončí. Finálnou bodkou za vašim bývaním nastane až vtedy, keď podáte daňové priznanie. Až týmto krokom sa ukončuje celkový proces kúpy a vy si tak môžete vydýchnuť. Bývanie vo vlastnom síce niečo stojí, ale pocit bývať vo vlastnom byte stojí určite za to.

Alex

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 9x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie