Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

TOP 5 tipov na darček pre milovníka Banskej Štiavnice

Zážitok  

Prvým tipom na darček je zážitok. Ak poznáte skutočného milovníka Banskej Štiavnice, doprajte mu pobyt v tomto kúzelnom historickom meste. V našich článkoch sme vám predstavili napríklad ubytovanie v rodnom dome Deža Hoffmanna. Svojim blízkym môžete dopriať aj krásne chvíle v zrekonštruovaných domčekoch Nebo nad Štiavnicou.  

Rodný dom Deža Hoffmanna
Zdroj foto: OZ Rodný dom Deža Hoffmanna
Ponožky 

Overenou klasikou, ktorá nikdy nesklame sú aj ponožky. A ponožky s tými najkrajšími pamiatkami Banskej Štiavnice potešia hneď dvakrát. Lokálna značka Fusakle má vo svojej ponuke ponožky s motívom Nového Zámku i Kalvárie.  

Zápisník  

Knižná dielňa z Banskej Štiavnice s názvom Chytruo okrem iného ponúka aj štýlové zápisníky. Medzi nimi aj také, ktoré majú na prednej strane historickú fotografiu, napríklad aj z tohto stredoslovenského mesta.  

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ručne vyrábané zápisníky (@chytruo)

Maľovaná Štiavnica 

Darčekom pre menších, môže byť aj Maľovaná Štiavnica. Neviete, čo si pod týmto názvom predstaviť? Maľovaná Štiavnica v sebe ukrýva 3D skladačky piatich historických pamiatok. Okrem Nového zámku si z papiera môžete postaviť papierový model Piargskej brány, Kalvárie, Radnice a Klopačky. Výtvory vám navyše môžu skrášľovať interiér aj dlho po tom, ako ich poskladáte.  

Plagát  

Ak chcete milovníka Banskej Štiavnice potešiť dizajnovým kúskom do interiéru, poobzerajte sa po plagátoch a grafikách na stenu.  

Ktorý z variantov by ste radi pod stromčekom videli vy? Napíšte nám do komentára pod článkom.  

Mirka  

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 6x
  • 1x
  • 5x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie