Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

TOP 5 veľkonočných dekorácií od slovenských výrobcov

Veľká noc dáva príležitosť oživiť interiér hravými dizajnovými prvkami. Urobte si radosť štýlovými kúskami od slovenských výrobcov. S našim výberom nešliapnete vedľa.

1. Kraslice od mamy

Veľká noc je spojená predovšetkým s kraslicami. Ozdobené vajíčka tak môžu oživiť aj váš stôl. Stále štýlové sú kraslice s madeirovým vzorom. Výrobky od Kraslice od mamy sú skutočným madeirovým umením. Stačí si vybrať veľkosť, farbu a vzor. Určite neostanete len pri jednom vajíčku.

2. Dominn handmade

Druhý tip sa hodí pre všetkých, ktorí majú strach, žeby klasické vajíčko rýchlo rozbili. Riešením môžu byť tieto štýlové drevené vajíčka od Dominn handmade, ktoré vám budú robiť radosť dlhé roky.

3. Viju_crafts

Trendom posledných rokov sú i papierové dekorácie. Rozmerné vianočné hviezdy teraz však striedajú práve veľkonočné vajíčka. Tie od Viju_crafts určite zapadnú aj do moderných minimalistických interiérov. Stačí si vybrať, ktorá farba je pre vás tá pravá.

4. Bio Handmade

Keďže Veľká noc nie je iba o vajíčkach, vašu výzdobu môžete doplniť napríklad výrobkami od Bio Handmade. Roztomilí háčkovaní zajačikovia skvele doplnia vidiecky štýl. Aj tu platí, že si ich krásu môžete vychutnávať dlhé roky.

5. Renitbeton

Ak chcete vaše kraslice vystaviť na obdiv skutočne štýlovo, vsaďte na nadčasový stojan na vajíčka. Renitbeton ponúka minimalistické stojany z betónu, ktoré jednoducho skombinujete a zakaždým budú vyzerať skvelo.

Ktorý z týchto kúskov od slovenských výrobcov by ste si vybrali vy? Napíšte nám do komentára pod článkom.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie