Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

  • Sponzorovaný DomaTOP 5
  • 0
  • 19. októbra 2022, 11:00
  • 1 m, 57 s

5 dôvodov, prečo na skladovanie využiť plachtové haly

Rozmýšľate nad kúpou plachtovej haly, ale váhate, či ide o vhodné riešenie? Nízke obstarávacie náklady a možnosť ukotvenia na spevnenom aj nespevnenom povrchu. Ešte stále váhate? Tak čítajte ďalej a dozviete sa, prečo je toto riešenie uskladnenia výhodné.

Riešenie na pár mesiacov, ale aj rokov

Ak potrebujete dočasne uskladniť tovar alebo premiestniť výrobu krátkodobo na iné miesto, plachtové haly sú vďaka rýchlej montáži a demontáži ideálne riešenie. Nemusí to však byť len krátkodobá záležitosť. Plachtové haly sú vhodné aj na dlhodobé používanie a vydržia aj niekoľko rokov bez výrazných známok opotrebovania.

Takmer bezúdržbové riešenie

Ďalšou výhodou je starostlivosť, ktorá sa obmedzuje na utiahnutie lán a skontrolovanie, či je konštrukcia v poriadku.

Jednoduché rozšírenie

Ak si aj na začiatku zaobstaráte napríklad menší skladový stan, ale situácia sa vám zmení a vy budete potrebovať väčší, žiadny problém. Skladové stany môžete ľubovoľne nadpojiť a vytvoriť tak väčší priestor.

Rýchla montáž aj demontáž haly

Tak, ako bolo už vyššie spomenuté, postaviť plachtovú halu je jednoduché a nezaberie to veľa času. Taktiež demontáž je rovnako jednoduchá. V porovnaní s inými skladovými riešeniami je to jednoznačná výhoda.

Univerzálne využite plachtovej haly

Hoci jeden deň vám plachtová hala slúžila na uskladnenie materiálu, druhý deň môže byť miestom rodinnej oslavy. Vďaka univerzálnemu vzhľadu a doplnkom ju môžete využiť na viacero spôsobov.

Riešenia budúcnosti

Plachtové haly a stany sú jednoduché a zároveň praktické a mnohým ľuďom vyriešia chýbajúci priestor na krátkodobé aj dlhodobé skladovanie. Vďaka kvalitným materiálom sa dajú využívať celoročne, preto ak chcete využiť halu aj na iný spôsob ako skladovanie, napríklad na oslavu alebo svadbu, ani zlé počasie vás už nemusí odradiť.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie