Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Veľtrh Nábytok a Bývanie 2022: Na čo sa môžete tešiť?

Výstavisko Agrokomplex v Nitre opäť ožije dizajnom. Výstava Nábytok a Bývanie 2022 začína už 27. 4. a potrvá do 1. 5. 2022. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Od podlahy po strop

30. ročník veľtrhu ponúkne návštevníkom možnosť oboznámiť sa s najnovšími trendami spojenými s bývaním a interiérovým dizajnom.

„Zariaďovanie bývania nie je jednoduchou záležitosťou, často ide o investíciu na dlhší čas. Naozaj na nezaplatenie je preto možnosť priamo sa porozprávať s odborníkom, ktorý vám poradí s výberom a pomôže nájsť to najlepšie riešenie,“ uvádza výstavisko na oficiálnej stránke agrokomplex.sk.

Na výstavisku v Nitre budete mať možnosť vybrať si ideálny podlahový vykurovací systém, kuchynskú linku, zariadenie kúpeľne, pohodlnú sedačku i matrac či menšie interiérové doplnky.

Zeleň nielen v exteriéri

Vedeli ste, že? Súčasťou veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 bude i výstava Gardenia zameraná na zeleň i kvety v interiéri a exteriéri.

„Ruka v ruke s pobytom v interiéroch prirodzene vznikla potreba obklopovať sa prírodou doma. V súčasnosti preto viaceré domácnosti a kancelárie zdobia zelené vertikálne steny a machové obrazy, závesné rastliny – kokedamy a množstvo kvetín v črepníkoch,“ uvádza spomínaný web výstaviska.

Na jednom mieste tak môžete načerpať inšpirácie na dizajn záhrady či záhonov. S odborníkmi sa zas môžete poradiť, ako správne pestovať exotické rastliny. Okrem toho tu nájdete i množstvo produktov, ktoré súvisia s pobytom v záhrade. Od bazénov, altánkov a grilov, až po záhradné domčeky a iné záhradné príslušenstvo.

Najnovšie trendy kempingu

V apríli sa na výstavisku Agrokomplex uskutočnila i výstava Caravan, Bike, Tourist 2022. Tá bola zameraná na pobyt v prírode a turistiku. Počas štyroch dní mohli návštevníci výstavy vidieť viac ako 80 karavanov od 30 svetových značiek.

Okrem karavanov boli na výstave prezentované i kempy, príslušenstvo pre karavany, ale i aplikácia GoCamping. Táto aplikácia pomáha užívateľom nájsť vhodné miesto pre kemping pomocou smart mapy. Rovnako tu nájdete tipy na výlety či možnosť prenajať si karavan.

A čo vy? Prídete sa inšpirovať najnovšími trendami v oblasti dizajnu a bývania? Budete hľadať ideálnu sedačku, zariadenie do spálne, alebo chcete načerpať inšpiráciu do vašej záhradky? Napíšte nám, čo vás na blížiacom sa veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 zaujalo najviac.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie