Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

Nízkoenergetický dvojdom v obci Zálesie: Bývanie presne podľa vašich predstáv!

Ak túžite po novom domove v tichej lokalite, projekt moderného radového nízkoenergetického dvojdomu v obci Zálesie predstavuje ideálnu príležitosť. Čo odlišuje tento projekt od iných, je skutočnosť, že domy sú predávané v štandarde, ktorý je možné prispôsobiť vašim predstavám a potrebám. Budúci majitelia majú možnosť rozhodnutia o finálnom výbere vybavenia. To znamená, že môžete mať kúrenie, klimatizáciu, exterierové žalúzie, sanitu, kuchynskú linku, obklady, dlažby a podlahy presne také, ako ste vždy chceli.

Tieto dvojpodlažné bytové jednotky vznikli s dôrazom na energetickú úsporu, praktickosť a komfort obyvateľov. S pozemkom nevyžadujúcim náročnú údržbu, vybaveným automatickým systémom závlahy a dostatkom priestoru pre relaxáciu, sú tieto domy nielen energeticky úsporné, ale aj praktické a komfortné.

Veselá 17/ Veselá 17A

Prvá jednotka na adrese Veselá 17 má úžitkovú plochu 184,2 m2 a terasy o celkovej ploche 60 m2. Dispozíciu tvorí vstupná hala, samostatné WC, priestranná obývacia časť prepojená s kuchyňou a výstupom na záhradnú terasu. Je tu aj manželská spálňa s kúpeľňou a východ na terasu. Na poschodí nájdete dve samostatné izby, kúpeľňu s WC a vstup na priestrannú terasu s krásnym výhľadom.

Druhá jednotka, Veselá 17A, sa rozprestiera na ploche 177 m2, s úžitkovou plochou 196,4 m2, vrátane terás o celkovej ploche 68,6 m2. Jej dispozícia je podobná prvej jednotke.

Oba domy sú pripravené na inštaláciu elektrických žalúzií, fotovoltaických panelov, tepelného čerpadla, klimatizačnej jednotky a dokonca aj plynového kotla. Samozrejmosťou je napojenie na všetky inžinierske siete.

Všetky potrebné informácie nájdete na samostatnom webe vytvorenom pre záujemcov o túto nehnuteľnosť www.mojnovydomov.sk

V prípade záujmu si môžete dohodnúť osobnú obhliadku na čísle 0902 381 256 alebo e-mailom na gonda@beevam.sk.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 7x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie