Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

Zelený háj: Moderné bývanie vo Zvolene

Dnešné ponuky bývania musia spĺňať prísne kritériá budúcich majiteľov. Najčastejšou požiadavkou je pritom moderné bývanie neďaleko centra mesta s dostatkom zelene všade navôkol. Presne taký je aj projekt Zelený háj, ktorý od mája rastie na Zlatom Potoku vo Zvolene. Aké bývanie ponúka a čím je výnimočný?

Kúpiť obyčajnú nehnuteľnosť už dnes nestačí. Dnešní záujemcovia totiž nehľadajú len vhodný priestor na bývanie. Hľadajú domov, ktorý im poskytne variabilné možnosti bývania. Nejde pritom len o samotnú nehnuteľnosť. Dôležitá je aj kvalitná vybavenosť, výhodná lokalita, pocit bezpečia, dobrá dostupnosť a prostredie, vďaka ktorému nadobudnete pocit, že ste uprostred prírody aj napriek tomu, že sa nachádzate len pár kilometrov od rušného mesta. Všetko toto a ešte ďaleko viac ponúka aj nový rezidenčný projekt Zelený háj na Zlatom Potoku vo Zvolene. Ak hľadáte moderné bývanie v objatí prírody so zdravou dávkou luxusu, ste na správnom mieste!

Čo všetko rezidencia Zelený háj na Zlatom Potoku vo Zvolene ponúka?

Dobrá lokalita

Kúpu nehnuteľnosti dokáže zásadne ovplyvniť práve lokalita, ktorá je neraz dôležitejšia než samotná nehnuteľnosť. Bývanie totiž viete doladiť podľa vlastných predstáv, lokalitu však zmeníte len ťažko, a tak je dobré si už vopred zistiť si, či disponuje všetkým, čo potrebujete. Jednou z dobre vybavených lokalít je aj Zlatý Potok. Ide o vyhľadávanú časť mesta Zvolen, ktorá je známa svojou výhodnou dostupnosťou do centra a rýchlym napojením na všetky hlavné ťahy. Zlatý Potok okrem toho disponuje aj kompletnou občianskou vybavenosťou, a tak tu okrem škôlok a škôl nájdete aj pestrú ponuku obchodov nielen s potravinami, ale aj iným spotrebným tovarom.

Množstvo zelene

Zelený háj nemá zeleň len vo svojom názve, ale tvorí až polovicu zastavaných plôch celého areálu. Všade okolo sa tak rozprestiera množstvo stromov a zelene, ktoré najmä počas letných mesiacov pôsobia ako dokonalý úkryt pred slnkom.

Dokonalý domov pre malých aj veľkých

Okrem lákavej zelene a výborného občianskeho vybavenia vám Zelený háj poskytuje aj lákavé možnosti trávenia voľného času. Kým dospelí môžu svoje voľné chvíle tráviť na blízkom workoutovom ihrisku, tých najmenších iste zaujme niekoľko detských ihrísk, ktoré sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti rezidencie.

Dostatok súkromia

Rezidencia Zelený háj vo svojej prvej etape ponúka bývanie v bytovom dome Margaréta, ktorý poskytuje osem 2-izbových a dvadsaťštyri 1-izbových bytov. Pre bývanie v tejto lokalite tak bude charakteristická uzavretá komunita sprevádzaná dostatkom súkromia, ktoré je dnes ozajstnou vzácnosťou. Okrem samotných bytov je súčasťou rezidencie aj 36 parkovacích miest, a tak nebudete mať s parkovaním po príchode z práce žiadny problém.

Bezpečie na prvom mieste

Ďalšou z výhod Zeleného hája je vlastný areál so samostatným vstupom, ktorý slúži vyslovene pre obyvateľov rezidencie, vďaka čomu budete nielen vy, ale najmä vaše deti v bezpečí.

Nadštandard za cenu štandardu

Zelený háj a jeho byty vás už na prvý pohľad zaujmú svojim moderným vzhľadom a netradične vysokými stropmi, ktoré do priestorov vnášajú vkus a zaujímavú dávku vzdušnosti. Bytový štandard, v ktorom sa byty odovzdávajú novým majiteľom, je okrem toho vyskladaný z omnoho kvalitnejších materiálov, než na aké ste obvykle zvyknutí.

V rámci ceny bytu a v nej obsiahnutého štandardu, noví vlastníci bytov získajú byt vybavený:

  • modernými exteriérovými žalúziami
  • prémiovými vode – odolnými parketami
  • samostatným plynovým kotlom
  • najkvalitnejšími materiálmi a energetickým certifikátom A0
  • dizajnovými hliníkovými oknami s dlhou životnosťou
  • kvalitnými batériami a modernými veľkoformátovými obkladačkami.

Nových majiteľov tak čaká moderné, dizajnovo navrhnuté bývanie vybavené nadštandardnými materiálmi a najnovšími smart technológiami. Tie zároveň spĺňajú energetické certifikáty A0, a tak vám okrem štýlového vzhľadu doprajú aj niekoľko stoviek ušetrených eur.

Viac informácií na www.zelenyhaj.sk.

Navštívte aj predajné miesto, ktoré sa nachádza vo Zvolene na ulici P. O. Hviezdoslava oproti hotelu Academic.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 6x
  • 3x
  • 1x
  • 3x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie