Dnes je 19.apríla 2024, meniny má Jela

Dom v centre Banskej Bystrice ponúka nadčasovú dispozíciu a jedinečnú atmosféru

Objavte potenciál rodinného domu v blízkosti mestského parku na ulici Rudkaya Nedeckého v Banskej Bystrici.

Veľkorysý priestor s nadčasovou dispozíciou

Dom v centre Banskej Bystrice bol postavený v roku 1970 a poskytuje skutočne veľkorysý priestor na bývanie. Zastavaná plocha predstavuje 140 metrov štvorcových, no keďže ide o dvojpodlažnú budovu, celková obytná plocha je takmer 300 metrov štvorcových.

Samostatne stojaci dom nedisponuje podzemným podlažím. Na prízemí sa nachádza zádverie, vstupná hala, chodba so schodiskom na druhé podlažie, presvetlená zimná záhrada, pracovňa, toaleta či špajza. Samozrejmosťou je i kotolňa, práčovňa a garáž. Druhé poschodie tvorí okrem chodby a troch samostatných izieb aj obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa a loggia.

Vďaka funkčnému dispozičnému riešeniu nemusí renovácia inak pôvodného interiéru zahŕňať výrazné zmeny. Budúci majitelia sa tak môžu zamerať na prispôsobenie interiéru ich osobným požiadavkám a vkusu.

Interiér i záhrada s množstvom možností

Dom je zachovalý, postavený na betónovom základe vymurovaný pórobetónovými tvárnicami. Deliace konštrukcie tvorí tehla. Schodisko, ktoré spája obe nadzemné podlažia, má oceľovú konštrukciu doplnenú o nástupnice z červeného smreka. Pôvodná fasádna omietka je zo škrabaného brizolitu, zatiaľ čo obklady fasády sú z riečneho kameniva. Strešnú krytinu a všetky klampiarske konštrukcie strechy tvorí pozinkovaný plech. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením na plynový kotol.

Vo virtuálnej prehliadke interiérov si okrem spomínaného dispozičného riešenia môžete všimnúť aj dvojité drevené okná či krb vo vstupnej hale. Okrem interiérov je veľkým plusom aj záhrada s výmerou 569 metrov štvorcových so širokými možnosťami jej využitia.

Dom je v súčasnosti na predaj : https://www.nehnutelnosti.sk/4889903/dom-v-parku/Ak ste o rodinný dom prejavili záujem a chceli by ste zažiť jeho atmosféru aj na vlastnej koži, tak si môžete jeho osobnú prehliadku dohodnúť už teraz na telefónnom čísle 0902 381 256 alebo e-mailom na gonda@beevam.sk.

Pre viac zaujímavých noviniek z oblasti architektúry a dizajnu sledujte náš web a sociálne siete.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 3x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie