Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

  • Reality
  • 0
  • 17. apríla 2024, 21:21
  • 3 m, 45 s

Vitajte doma! Ideálne miesto pre život v dedinke Zálesie

Predstavte si miesto, kde moderný dizajn splynie s ekologickou stopou, kde pohoda a praktickosť tvoria dokonalú symbiózu pre Váš nový domov – to je projekt v malebnom Zálesí, v malej obci v okrese Senec, len niečo cez 20 minút cesty autom do hlavného mesta.  

Každý detail v tomto modernom radovom nízkoenergetickom dvojdome bol vytvorený s cieľom poskytnúť nielen bývanie, ale aj priestor pre život v harmónii s prírodou.

Tieto domy sú viac než len stavby; sú to „plátna“, na ktorých môžete maľovať svoje sny o dokonalom domove.

Veselá 17 a Veselá 17A v Zálesí sú zosobnením elegancie a úspornosti. S veľkorysými úžitkovými terasami, ktoré sľubujú nezabudnuteľné večery pod hviezdami, tieto domy ponúkajú priestor, ktorý presahuje štandard.

Rodinný dom Veselá 17

Veselá 17 má úžitkovú plochu 184,2 m2 s terasami s celkovou plochou 60 m2. Disponuje dostatkom priestoru pre komfortné bývanie. Nehnuteľnosť je prakticky rozložená. Na prízemí nájdete vstupnú halu, samostatné WC, priestrannú obývačku prepojenú s kuchyňou a výstupom na záhradnú terasu. Okrem toho tu nájdete aj manželskú spálňu s kúpeľňou a ďalším prepojením na terasu. Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, kúpeľňa s WC a vstup na priestrannú terasu s krásnym výhľadom. Cena rodinného domu je 379 000 eur.

Rodinný dom Veselá 17A

Veselá 17A má rozlohu pozemku 177 m2 a úžitkovú plochu 196,4 m2 vrátane terás s celkovou plochou 68,6 m2. Na prízemí domu sa nachádza vstupná hala, samostatné WC a priestranná obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na záhradnú terasu. Rovnako ako v prvom prípade, aj tu je k dispozícii aj manželská spálňa s kúpeľňou a WC a východom na terasu. Poschodie poskytuje dve samostatné izby a kúpeľňu s WC. Z jednej z izieb a z chodby je vstup na priestorovo veľkorysú terasu. Cena rodinného domu je 379 000 eur.

Projekt na Veselej je šitý na mieru pre tých, ktorí hľadajú viac než len miesto na život. Je pre tých, ktorí hľadajú priestor, kde môžu ich životné príbehy rozkvitnúť. S možnosťou individuálnej personalizácie interiéru, od vykurovania po dlažby, môžete vytvoriť domov, ktorý odráža práve Váš životný štýl. Dom, kde každý krok odráža Vašu osobnosť a každý pohľad je pohľadom do Vašej budúcnosti.

Vitajte v Zálesí, kde pokojné bývanie a moderná energetická efektívnosť tvoria dokonalú harmóniu. Vitajte doma. Ak Vás tento projekt zaujal, pozrite si inzeráty k nehnuteľnosti Veselá 17Veselá 17A, alebo si rovno dohodnite obhliadku na telefónnom čísle 0902381256 alebo na gonda@beevam.sk. Viac informácií o projekte v Zálesí sa dozviete aj na webe https://www.mojnovydomov.sk.

Pozrite si tiež 3D prehliadku, ktorú pre vás pripravila realitná kancelária Beevam. Beevam je odborníkom na realitný marketing. Na rozdiel od bežných realitných kancelárií disponuje tímom odborníkov na predaj a propagáciu v online priestore. Každá nehnuteľnosť tak dostáva plnú mediálnu podporu. Jej predaj sprevádza marketingová kampaň na sociálnych sieťach a v regionálnych médiách.

beevam
redakcia
Email redakcia

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie