Dnes je 27.apríla 2024, meniny má Jaroslav

  • Sponzorovaný Reality
  • 0
  • 27. marca 2024, 09:27
  • 4 m, 22 s

Aké faktory ovplyvňujú ceny nehnuteľnosti v novostavbe?

Investícia do nehnuteľnosti je vždy dôležitým rozhodnutím. Investovanie do nových bytov môže byť atraktívnou možnosťou pre mnohých investorov z dôvodu nízkych nákladov na údržbu, či moderného vybavenia a dizajnu.

Nové byty sú stavané v súlade s najnovšími stavebnými normami a predpismi, čo znižuje riziko právnych sporov alebo problémov s nehnuteľnosťou. Nákup nového bytu môže byť spojený s výhodným financovaním a dostupnými hypotekárnymi úvermi. Niektoré banky a finančné inštitúcie môžu poskytnúť lepšie podmienky pre financovanie novostavieb, čo môže uľahčiť investíciu do nehnuteľnosti.

Novostavby zvyšujú svoju hodnotu v čase, najmä ak sú umiestnené v atraktívnej lokalite, alebo ak sa v danej oblasti očakáva rast cien nehnuteľností. Investícia do takejto nehnuteľnosti môže priniesť dlhodobý rast hodnoty a pravidelný príjem z prenájmu.

Čo ovplyvňuje cenu v novostavbe?

Ak sa rozhodnete investovať do novostavby, tu je pohľad na niektoré z kľúčových faktorov, ktoré môžu mať vplyv na ceny nehnuteľností v novostavbách:

1. Lokalita a poloha

Poloha je často jedným z najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich cenu nehnuteľnosti. Novostavby v atraktívnych lokalitách ako sú mestské centrá, blízkosť dopravných uzlov alebo prírodné scenérie, často zvyšujú ceny a prinášajú vyššie výnosy z investície.

2. Kvalita stavebných prác a vybavenie

Kvalita stavebných materiálov a práce je dôležitá pre dlhodobú životnosť a hodnotu nehnuteľnosti. Moderné vybavenie ako sú energeticky úsporné zariadenia a inteligentné technológie zvyšujú atraktivitu nehnuteľnosti, a tým aj jej cenu.

3. Vybavenosť a služby v okolí

Blízkosť obchodov, škôl, zdravotných zariadení, reštaurácií a iných služieb pozitívne ovplyvňuje cenu nehnuteľnosti. Investori často hľadajú nehnuteľnosti s prístupom k potrebným službám a vybaveniu v blízkom okolí.

4. Dopyt a investičný potenciál

Dopyt po nových bytoch výrazne ovplyvňuje cenu nehnuteľností. Pre mnohých kupcov je dôležitý aj investičný potenciál nehnuteľnosti. Možnosť získania stabilného príjmu z prenájmu alebo predpokladaný rast hodnoty nehnuteľnosti v budúcnosti môže viesť k vyšším cenám.

Pri investovaní do nehnuteľností v novostavbách je dôležité zvážiť všetky tieto faktory a ich potenciálny vplyv na ceny. Dobré porozumenie trhu a dôkladné preskúmanie daného projektu môže pomôcť investorom robiť informované rozhodnutia a dosiahnuť želané výnosy z ich investícií.

Byty ako investícia v Banskej Štiavnici

Rozmýšľate kam investovať? Vyberte si nové byty v Banskej Štiavnici! Investičný projekt Kerling je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú romantické bývanie v krásnom meste, ale aj pre tých, ktorí chcú efektívne zhodnotiť svoje peniaze. Ak novostavba Banská Štiavnica, tak jedine Kerling. Nové byty v historickom meste nie sú len domovom, ale aj potenciálne výnosnou investíciou do budúcnosti. V prípade Banskej Štiavnice, blízkosť k historickému centru, výhľady na pamiatky a prírodné scenérie výrazne zvyšujú atraktivitu nehnuteľnosti.

Investičný projekt Kerling je realizovaný stabilnou a silnou investičnou spoločnosťou Across s divíziou Across Properties, ktorá pôsobí na trhu už 20 rokov. Pri rekonštrukcii bytového komplexu Kerling je kladený dôraz na použitie kvalitných materiálov a využitie moderných technológií s rešpektom na pamiatkovú zónu, ktorá sa nachádza len pár metrov od novostavby. Všetky tieto faktory prispievajú k hodnote bytového komplexu a garantovanému výnosu 5 % p.a.

Táto nehnuteľnosť predstavuje vysoký investičný potenciál, ktorý môže prinášať dlhodobý príjem z prenájmu alebo hodnotový prírastok v budúcnosti.

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 0x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Nie je možné pridávať komentáre.

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie