Dnes je 26.apríla 2024, meniny má Jaroslava

Dizajnový Hotel Lesná má krásny vzhľad a špičkové služby

Hotel sa od istého času zameriava práve na dospelú klientelu, čím Vám spomínaný oddych a relax garantuje. Dospelí cestujúci môžu zámerne vyhľadávať hotely, ktoré ponúknu nimi preferovaný oddych od vyššej intenzity zvukov. Dizajnový Hotel Lesná ponúka možnosť využitia apartmánov (depandance Hotela Lesná) či blízky hotel Forton, ktorý taktiež spadá pod ich záštitu.

Prevahu nad dvojložkovými izbami majú práve suity a apartmány. Tak sú veľkorysé priestory pre väčšinu hostí zaručené. Okrem ,,voľnosti pohybu“ zažijete aj kvalitný spánok – vďaka značkovým matracom King Koil. Prírodné farby, drevo a koža spôsobia, že sa už po prvom dni budete cítiť ako vo svojom.

Hotel rozmaznáva svojich hostí aj vďaka hlavnému partnerovi – francúzskej značke L’occitane. Okrem darčekových balíčkov a produktov v hotelových kúpeľniach, využívajú  túto značku aj v miestnom wellnesse – oficiálne v ,, Spa by L’occitane“. Inšpiráciu interiéru a služieb majitelia našli v Provensálsku. Čo Vás určite poteší je Vaša osobná spa terapeutka, ktorá Vám poradí a zabezpečí celý servis.

O plné žalúdky sa tu stará tím špičkových kuchárov, ktorí klasickým slovenským špecialitám dodáva nové chute a ,,harmóniu“ na tanieri. V ponuke  sú aj gastronomické akcie alebo zážitková gastronómia, pri ktorej vás sprevádza samotný šéfkuchár.

Vzbudili sme u Vás záujem? Pozrite si naše video a rozhodnite sa, či do obce Stará Lesná sa oplatí vycestovať. Za nás určite áno.

DomiCe

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 0x
  • 4x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie