Dnes je 16.apríla 2024, meniny má Dana/Danica

Výstava MODDOM 2019 = Estetický zážitok

Festival moderných technológií

Obľúbený festival bytového dizajnu a doplnkov trval päť dní. Tohtoročnými headlinermi boli jednoznačne najnovšie technológie použiteľné v domácnostiach, moderné patenty či nadčasový nábytok. Pozornosť návštevníkov pútali najnovšie bezdrôtové vysávače. Vďaka takýmto šikovným doplnkom a technologickým novinkám, sa v upratovaní začína revolúcia . Rýchle a precízne upratanie vášho hniezdočka zaistí jednoduché stlačenie tlačidla štart. Je to jednoduché a také sa nám to páči!

nové technológie výstava Moddom
Photo by Marjen
moderné technológie výstava Moddom
Photo by Marjen
220 vystavovateľov

V Inchebe sa to len tak hemžilo posteľami, obývacím nábytkom, jedálenskými stolmi, modernými kuchyňami, funkčným nábytkom a doplnkami.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Lamčská (@vero_lamci),

Nechýbali „must have“ súčasti ako svietidlá, krby, tapety, závesy, koberce, radiátory, vankúše či lampy. Mimochodom, viete aká má byť správna stolová lampa? Nášmu bystrému oku neušli ani krásne sedacie súpravy svetových značiek.

výstava Moddom sedacie súpravy

Okrem vystatovaného nábytku bolo možné vidieť, na súbežnej výstave, umelecké diela výtvarného umenia ART.

Art
Photo on Marjen
Art
Photo on Marjen
Cena MODDOM 2019 patrí…

Bohatý program doplnilo aj udeľovanie cien. Medzi ocenené exponáty sa zaradila napríklad Zdravotná stolička Spinergo Manager (Spinergo, a.s.), za patentovaný mechanizmus umožňujúci klasické aj dynamické sedenie. Ďalej Kolekcia servisu na chlieb (Hand Made Company s.r.o. – LOCALHAND) za návrat ku klasickým materiálom s ekologickým potenciálom, za čo dávame aj my palček hore . Dobrá správa aj pre tých zimomravejších, cenu získal Dizajnový radiátor Terma Camber (Dobráklíma, s.r.o.) za dizajn tradičného výrobku do súčasného interiéru. A za kráľovnú sedačiek sa zvolila Sedacia súprava LIA (JECH SK s.r.o.) za jej estetické a kvalitné spracovanie výrobku.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Westieri (@westieri_sk),

Štyri piliere kvality

Tieto exponáty vybrala profesionálna porota v zastúpení Fakulty architektúry STU, dizajnérov a taktiež interiérových profesionálov. Experti interiérového a úžitkového dizajnu kladú veľký dôraz na kvalitu, dizajn, hlavnú myšlienku produktu a prístup k spracovaniu. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa vidieckystyl.sk (@vidieckystyl.sk),

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sofa Partners (@sofa_partners),

Súčasné trendy ponúkajú širokú škálu materiálov, farieb, veľkostí a druhov nábytkov. Je veľkým umením všetko pekne zladiť, aby to nepôsobilo rušivo a gýčovo. Výstavy tohto typu nám dávajú príležitosť vidieť množstvo rôznych spôsobov, ako to môže vyzerať aj u nás doma. 

Marjen

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 9x
  • 0x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie