Dnes je 16.apríla 2024, meniny má Dana/Danica

Spoznajte rokmi osvedčený konštrukčný systém Steelong

Evolúcia v stavebníctve

Tento konštrukčný systém rýchlo umožní výstavbu nových objektov, či už sa jedná o stavbu rodinného domu, bytového domu, garáže či plotu. Za krátky čas zvládne dokonca postaviť aj administratívne budovy a výrobné haly. Ak si túžite rozšíriť váš súčasný domov, Steelong vám pomôže aj pri nadstavbe a prístavbe. Vďaka širokému portfóliu stavebných riešení si môžete postaviť celý dom od podlahy až po strechu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Steelong Slovakia, s.r.o. (@steelongslovakia),

Bude tu aj o 600 rokov!

Technológia Steelong využíva materiál, ktorý je ľahký, rozmerovo stabilný a odolný voči vlhkosti a plesniam. Konštrukcia je tvorená z oceľových tenkostenných profilov. V porovnaní s ostatnými konštrukčnými technológiami je technológia Steelong o 70% rýchlejšia, o 30% cenovo výhodnejšia, o 100% lepšia a ekologickejšia ako obyčajná konštrukčná technológia (brúsená tehla, drevo, tvárnice). Trvanlivosť tohto materiálu je viac ako 600 rokov, a aj preto dostal v zahraničí pomenovanie “eco-conscious” – “eko-vedomý”.

Prečítajte si aj o výhodách a nevýhodách dotácií na výstavbu nízkoenergetických domov.

Oceľová stavba

Značka Steelong pochádza z USA a má v stavebníctve svoje pevné miesto. Patrí k najsilnejším značkám na trhu stavebných materiálov a predstavuje synonymum pre montované stavby. Konštrukcia je vyrobená z ocele, čo je najpoužívanejší konštrukčný materiál. Oceľ je prírodného charakteru a jeho základ tvorí železo, ktoré patrí k najrozšírenejším prvkom zemskej kôry.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Steelong Slovakia, s.r.o. (@steelongslovakia),

Profily z Hlohovca

Aj keď je spoločnosť Steelong na slovenskom trhu ešte krátko, má za sebou už niekoľko úspešných stavieb. Výrobný závod sa nachádza v Hlohovci a denne vyprodukuje až 18 000 metrov ľahkých oceľových profilov. Touto pokrokovou technológiou je na Slovensku postavených už niekoľko stavieb. Príkladom môže byť menší rodinný dom v obci Horné Hámre, no dokonca aj penzión vo Veľkom Mederi.

vystavba-rodinneho-domu-Horne-Hamre-technologiou-Steelong
Rodinný dom Horné Hámre

Ľahký konštrukčný mechanizmus je riešením nielen pre novostavby, ale hlavne pre nadstavby. Firma Steelong týmto spôsobom urobila nadstavbu na hotel Max Inn v Bratislave. Realizácia takejto konštrukcie je veľmi rýchla a trvá od jedného do troch mesiacov.

nadstavba hotela Max Inn v Bratislave
Nadstavba hotela Max Inn v Bratislave
Stavba-montovanej-haly-Steelong-1030x578
Výrobná hala Viedeň
hala vo výstavbe z konštrukčného systému Steelong
Polyfunkčná hala Zvolen

All photo from Steelong.sk

Uvažujete o využitý oceľového konštrukčného systému? Zdieľajte článok so svojimi priateľmi a priblížte aj im tento revolučný stavebný systém. Nikdy neviete, kto sa rozhodne pre tento moderný spôsob stavby.

Kat

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 8x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie