Dnes je 01.mája 2024, meniny má

Rezeň s cestovinami – aj taká môže byť vôňa sviečky

Vône, na aké si len spomeniete

Sviečky ako také už nepatria len k oslavám Vianoc alebo sviatku Všetkých svätých. Výrobcovia dnes ponúkajú nespočetné množstvo sviečok rôznych tvarov a vôní. Vôňa nás dokáže nielen naladiť, ale aj ovplyvniť naše správanie, rozhodovanie. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa 핸드메이드소소 (@handmadesoso),

Príjemná vôňa pomáha aj na zníženie stresu, vytvorenie pocitu bezpečia, harmónie, nehy, zmyselnosti, či zlepšenie spánku. 

Momentálne je za absolútneho favorita medzi výrobcami vonných sviečok považovaná  americká značka Yankee Candle, ktorá oslavuje už 50 rokov na trhu. Najobľúbenejšie vône tejto značky sú levanduľa, čerešňový kvet, bavlna, kašmír a čierna čerešňa. V portfóliu značky nájdete aj bizarné vône ako napríklad rezeň s cestovinami. Zaujímavé, čo poviete?

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Yankee Candle (@yankeecandle),

Pozor na príliš časté pálenie!

Ako  všetko, aj pálenie vonných sviečok má aj svoje nevýhody. Len málokto si uvedomuje, že spolu s peknou vôňou produkujú vonné sviečky aj množstvo škodlivých látok. Nezabudnite preto na dostatočné vetranie miestností, v ktorých vonné sviečky pálite. Menším zlom alebo alternatívou k vonným sviečkam sú prírodné sviečky z včelieho vosku. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Cocohive (@cocohiveuk),

Ak ste ešte vonné sviečky nevyskúšali, je najvyšší čas. Určite ich oceníte najmä počas jesenných a zimných dlhých večerov. A nezabudnite, aj pri vonných sviečkach platí – všetko s mierou!

Ištok

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 1x
  • 0x
  • 7x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie