Dnes je 29.marca 2024, meniny má Miroslav

Čím všetkým je úchvatný dizajnový hotel pri Štrbskom Plese?

Nečakajte žiadne hotelové izby ,,meter-krát-meter“. K dispozícii je vám päť priestranných a štýlovo zariadených apartmánov. Poteší aj welcome drink v podobe fľaše prosecca či nápoje v chladničke. Nemajte stres či vo wellnesse nájdete voľné lehátko. Kapacita je obmedzená len na ubytovaných hostí. Nebojte sa, že za oknami vás bude čakať pohľad na parkovisko, betónový múr, či susedov balkón. Všetky apartmány sú orientované na prírodnú scenériu so Štrbským plesom uprostred, naozaj len pár metrov od vás.

Preneste sa do rozprávkového prostredia na brehu Štrbského Plesa prostredníctvom nášho videa a presvedčte sa sami:)

Navyše, tento apartmánový dom ,,prešiel kus histórie“. Jeho začiatky siahajú až na koniec 19. storočia, kde ho (už vtedy) cisársky dvor využíval predovšetkým na liečebné účely. Neskôr v ňom žila a písala poetka Máša Haľamová. Aj kvôli nej zakomponovali pri rekonštrukcii do interiéru miestnosť, ktorá nepatrí k bežnej výbave hotelov – čitáreň.

Všetky ,,klasické“ záležitosti, akými sú check-in/out alebo stravovanie, vybavíte v neďalekom hoteli Solisko. Po gastronomický zážitok si môžete zájsť do reštaurácie Al lago, ktorá si zakladá na čerstvosti a sezónnosti potravín. Pozrite si všetky lákadlá vily Marína, ktoré vás presvedčia, že zimnú (aj letnú) dovolenku strávite práve tu.

All photo by @ beevam.sk

Domi.Ce

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 0x
  • 0x
  • 7x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie