Dnes je 20.apríla 2024, meniny má Marcel

Čo rozhodne nePATRÍ do vašej modernej a komfortnej spálne?

Kvalitná posteľ je základ

Najdôležitejšou súčasťou spálne je jednoznačne posteľ. Tu by ste rozhodne nemali šetriť. Kvalitný matrac je prvým krokom k tomu, aby ste sa dobre vyspali, preto sa uistite, že ste si vybrali správne. Dôležitá je aj výška samotnej postele. Tá by mala byť aspoň vo výške 30 cm od zeme. Preto odporúčame kupovať vysoké manželské postele z masívu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Domestav (@domestav),

Dostatok úložného priestoru

Druhou najväčšou investíciou do spálne je skriňa. Mnoho ľudí v dnešnej dobe siahne po stavaných skriniach, iní zase uprednostňujú masív. Vždy však treba myslieť na dostatok úložného priestoru. Skriňa je zaručene investície číslo dva!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Smart Fit Wardrobes (@smartfitwardrobes),

Rada od nás: Ak chcete získať viac úložného priestoru, kúpte si dvojlôžkovú posteľ. Je to praktické riešenie hlavne v menších bytových jednotkách.

Komoda

Dva v jednom! Nielenže získate úložný priestor navyše, ale aj zútulníte celkový dojem spálne. Na komodu si môžte položiť kvety, knihy alebo dekorácie, ktoré počas roka môžete jednoducho meniť a prispôsobovať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Modern Bohemian (@boho.helene),

Nočné stolíky

Aj vy si radi čítate pred spaním a vždy máte po roku budík, alebo telefón? Rozhodne by ste nemali zabudnúť na nočné stolíky. K tým bezpochybne patrí aj správne osvetlenie. 

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bedrooms of Instagram (@bedrooms_of_insta),

Materiál, farba, štýl

Keďže vašu spálňu zariaďujete na dlhšie obdobie, treba myslieť predovšetkým na kvalitu. Výborným riešením je masív, najmä z hľadiska dlhej životnosti. Bude potrebné viac zainvestovať, no svojimi pozitívnymi vlastnosťami robí na trhu nábytok číslo jedna.

V spálni by sa mal človek uvoľniť, preto sa odporúčajú najmä krémové alebo pastelové farby. Ak máte v spálni málo slnka alebo svetla, zvoľte teplé farby, ktoré ju presvetlia (napríklad oranžová). Ak je vaša spálňa orientovaná na východ a máte svetla dosť, zvoľte chladnejší odtieň (napríklad modrý).

A v neposlednom rade – štýl. Nábytok v spálni môže byť extravagantný, ale mal by predovšetkým vystihovať váš osobitý štýl. Ten by mal byť ladený do jednej farby a materiálu, aby celkový dojem nepôsobil rušivo.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa WESTWING Deutschland (@westwingde),

A čo tu rozhodne nepatrí?

Televízor. Tento prvok by ste rozhodne vo svojej spálni mali vynechať. Rovnako aj spomínaný mobil a iné druhy elektroniky, ktoré prispievajú k nekvalitnému spánku. 

Veronika

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 4x
  • 7x
  • 0x
  • 0x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie