Dnes je 28.marca 2024, meniny má Sona

Subwoofer perfektne doladí vašu reproduktorovú zostavu

Zvukový zážitok

Máte doma domáce kino, ale stále tomu celkovému efektu niečo chýba? Pre váš maximálny zvukový zážitok jednoznačne siahnite po subwooferi. Okrem toho, že je súčasťou reproduktorovej zostavy, je aj skvelým interiérovým doplnkom. Bez väčších komplikácií sa s ním dá ľahko manipulovať a presúvať ho. Na trhu sú samozrejme rôzne veľkosti a varianty. Pre skutočných fajnšmekrov existujú bezdrôtové subwoofery spolu s integrovanou wifi.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa HI-FI Trends (@hifitrends),

Ten sa za svoje rozmery nehanbí

Subwoofer je kus reproduktorovej zostavy a je určený na prehrávanie zvuku v rozsahu 20-250 Hz (označovaný je ako basová frekvencia). Darmo ho budete niekde skrývať. Prečo zvuk len počuť? Subwoofer má svoje rozmery, ktoré je dobré mu priznať.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa bass therapy (@bass_therapy_),

Štíhle línie a perfektný vzhľad

Zakomponovať sa dá do obývacej steny. Krásne vynikne ako elegantný a futuristický doplnok v moderných interiéroch. Takéto moderné subwoofery vás dostanú svojim netypickým prevedením.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa bleants.store (@bleants.store),

Dva typy subwooferov

Poznáme subwoofer pasívny a aktívny. Oba typy tvorí reproduktor a ozvučnica. Pri tom pasívnom type je ale nutné dopasovať optimálny výkonný zosilňovač. Ak by ste sa rozhodli pre tento typ subwooferu myslite aj na elektrické parametre koncového zosilňovača a samotného subwooferu, aby ste predišli poškodeniu zariadenia a naplno si užili kvalitu zvuku.

Aktívny subwoofer má integrovaný zosilňovač už zabudovaný. Treba ho zapojiť len do siete. Bez prúdu to teda nepôjde. Jeho zvukový prejav tak bude na skutočne vysokej úrovni!

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Audio Arkitekts (@audioarkitekts),

Ak rozmýšľate nad kúpou takéhoto domáceho parťáka, určite sa poraďte ešte s kvalifikovanými predajcami v špecializovaných obchodoch. Je dobré poznať parametre miestnosti, kam by ste ho chceli umiestniť, všimnite si aj hmotnosť vybraného modelu. V prípade, že s ním chcete manipulovať, to pre vás môže znamenať značnú ťarchu.

Morena

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 0x
  • 0x
  • 1x

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie