Dnes je 23.apríla 2024, meniny má Vojtech

4 najväčšie výhody montovaných domov na kľúč

Časové hľadisko

V porovnaní s výstavbou klasického murovaného domu, stavba domu na kľúč prebieha veľmi rýchlo. Ak sa potrebujete rýchlo nasťahovať do svojho, montovaný dom je pre vás tým najlepším riešením. S výnimkou základovej dosky totiž pri ďalších stavebných prácach odpadajú mokré procesy a výstavba tak môže prebiehať počas celého roka.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa IDEÁLNE DOMY ® (@idealnedomy),

Najväčšou výhodou je rýchla a čistá stavba. Panelové časti domu sa vyrobia osobitne a až následne sa osadzujú do základovej dosky. Montované domy poskytujú možnosť bývania už v priebehu pár mesiacov (2 – 4 mesiace).

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa inardex architekti (@inardex_architekti),

Máte v pláne v tomto magickom roku stavať svoje obydlie? Predchádzajte týmto chybám už pri plánovaní stavby!

Možnosť obhliadky

Aby ste si boli istý vašim výberom, firmy ponúkajú možnosť prezretia si akejkoľvek práve prebiehajúcej výstavby montovaného domu na kľúč. Obhliadka vám uľahčí výber projektu, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Navyše vás oboznámi aj s niektorými pracovnými postupmi pri realizácii domu.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa IDEÁLNE DOMY ® (@idealnedomy),

Väčšia obytná plocha

Montované domy majú o polovicu tenšie múry než tie murované. To oceníte najmä vtedy, ak výstavbu plánujete na menšom pozemku. Veď vám predsa ide o každý jeden centimeter navyše. Vďaka užším stenám tak môžete získať až 15 % úžitkovej plochy naviac, a to pri zachovaní rovnakých vlastností (tepelná a zvuková izolácia). V konečnom dôsledku môžete získať aj jednu izbičku navyše.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa IDEÁLNE DOMY ® (@idealnedomy),

Možnosť sebarealizácie

Ak si myslíte, že pri montovanom dome, nemáte možnosť priložiť ruku k dielu, mýlite sa. Výber okien, dverí alebo podláh vždy závisí na klientovi a jeho vkuse. V prípade záujmu vám spoločnosti dajú priestor na sebarealizáciu. Dokonca si niektoré etapy pri výstavbe môžete urobiť svojpomocne. Realizujte sa pri obkladaní, pokládke dlažby a plávajúcich podláh, či maľovaní interiéru.

 

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ručne robené obkladačky (@tileme.sk),

Veríme, že sme vám aspoň trošku priblížili výstavbu domu na kľúč a možno v budúcnosti budete uvažovať aj o takejto alternatíve výstavby vášho domu.

Kat

beevam
noprint
Email noprint

Aký bol pre Vás tento článok?

  • 3x
  • 7x
  • 0x
  • 0x
    Denisa
    09/12/2020
    16:19

    Rozhodne montovaný dom, má veľmi veľa výhod a síce sa ľudia možno na Slovensku ešte do týchto typov domov boja investovať, podľa mňa určite nemusia. Na začiatku sme tiež zvažovali, že teda čo a ako, ale už pár rokov bývame práve v montovanom dome a býva sa nám úžasne. Ak by som mohla odporučiť firmu, tak za nsá jednoznačne Drevodom Zvolen, ak by teda niekto zvažoval.

      noprint
      12/01/2021
      12:35

      Milá Denisa, ďakujeme za Váš komentár, sme radi, že ste s drevodomom spokojní. Nech sa vám dobre býva.

Pridať komentár k článku

Dostávaj najlepší obsah mailom

Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah. Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.

Odosielať
Vyhľadávanie